интернет магазин

Реклама

Ефекти на картините

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Витаслийп срещу безсънието

Безсъние

Вземи мерки

Заедно със застаряването, качеството на съня е понижено и много застаряващи хора са подложени на смущения, свързани със съня - най-често с безсъние. Повече от половината от хората над 65 години споменават за поне един проблем, който е свързан с качеството на съня.
Липсата в организма на достатъчно серотонин и мелатонин в часовете за сън, е виновникът за проблемите на по-възрастните хора. В организмът, нивата на серотонина и мелатонина през нощните часове - от 22 до 08 часа, е най-високо. Най-високо е производството на мелатонина в детска възраст, след което започва да намалява и при възрастните хора нивото през нощните часове е недостатъчно - това води до безсъние и други проблеми свързани с качеството на съня.

Безсънието в напреднала възраст

Мелатонин

Мелатонинът е естественият хормон, който се произвежда от епифизата - спомага за синхронизиране на биоритмите в човешкия организъм, нарушаващи се при стрес, пресичане на часови зони, при работа на смени. При нарушение на вътрешния биологичен часовник се нарушава ритъмът на съня, а това не е безобидно, тъй като води до други физични проблеми в организма. Когато вътрешният биологичен часовник е настроен правилно, се намалява чувството за умора, дезориентация и колебанията в настроението. 

Мелатонинът с напредването на възрастта

В ранно детство, производството на мелатонин е максимално - това е причината, поради която децата спят толкова много часове. След двадесетата година на човек, процесът на производството му се забавя и започва да намалява след 45-тата година. При напреднала вързаст, мелатонинът почти напълно изчезва. Той е приспивателното на организма - задачата на Мелатонина е да предразположи организма към сън. При свечеряване започва да се произвежда, като организмът се насища с най високи нива около 2-3 часа през нощта, сутринта нивото на мелатонин спада до минимум и остава ниско през целият ден. С приема на Мелатонин ритъмът сън-бодърстване е спазен и здравословен, а стресът и депресията са преборени. Количеството мелатонин не може да се предозира в организма - той се освобождава от излишното количество чрез отделителната система.

Vitasleep™ Naturext™

Витаслийп при безсъние

Предназначение

Витаслийп подпомага нормалното функциониране на имунната система и мозъчното кръвообръщение, въздейства благоприятно за настроението и нормален сън. Използва се при физическа и умствена умора и изтощение, за хора, чието ежедневие е силно натоварено - и физически и умствено, за поддържане на позитивна психо-емоционална нагласа, за спокоен сън и намаляване на стреса.Подхранва, подсилва и успокоява организма.
Действието на Витаслийп е продиктувано от синергично действащият му състав - Медната гъба, с високото си съдържание на полизахариди влияе върху кръвообръщението в мозъка и имунитета. Триптофанът - есенциална аминокиселина - прекурсор на серотонина, който въздейства върху настроението и мелатонина - който влияе на съня. Балансиращо действие върху организма оказват Мулти-минералният комплекс Акуамин Ф (Aquamin F), който е богат на калций и магнезий, извлечени от морски водорасли (Lithothamnion).

Употреба:

Препоръчителната дневна доза е 1-2 капсули на ден.
Хранителна добавка. Да не се превишава дневната доза, продуктът не е лекарствено средство, да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Състав:

В една капсула Витаслийп се съдържат:

 1. Armillaria Mellea mycelia (Медна гъба) - 330mg,
 2. Aquamin(TM) F (Мулти минерален комплекс) - 110mg,
 3. Триптофан - 109mg,
 4. Витамин В6 - 1mg.

Медна гъба

Медната гъба - Armillaria Mellea - в състава си съдържа високи нива на полизахариди и с действието си подпомага мозъчното кръвообръщение и нормалната функция на имунната система на човешкият организъм.

Витамин В6

Витамин B6 - Pyridoxine Hydrochloride - отговаря за функциите на черният дроб и нервната система. Той е необходим за метаболизма на мелатонина в организма.

Усложнения, свързани с безсънието

 • Психични
  • ниска производителност
  • риск от депресия
  • риск от безпокойство
  • забавено време на реакция
 • Високо кръвно налягане
 • Понижена имунна защита
 • Риск от сърдечни заболявания
 • Риск от диабет
 • Свръхтегло

Съвети:

Как да подобрите съня:

Какво да предприемете през деня:

През деня избягвайте или изобщо преустановете приемането на кофеин - особено през втората половина на деня. Пред лягане избягвайте употребата на никотин и алкохол. Правете физически упражнения, но нека да бъдат поне три часа преди времето за сън. През късният следобед или вечерта избягвайте леките дрямки.

Какво да предпримете през нощта:

Свикнете да спазвате редовен режим на времето за лягане и субъждане - нека ритъмът заспиване - събуждане да бъде редовен. Използвайте спалнята само за сън. Създайте удобна за сън среда - тъмна, удобна и хладна спалня. Ако има странични шумове - опитайте се да ги елиминирате по някакъв начин - изолация и обезшумяване.

Триптофан

Триптофанът е аминокиселина, която е прекурсор на серотонина и мелатонина.

Серотонин:

Серотонинът е невротрансмитер, който подобрява настроението.

Мелатонин

Мелатонинът е неврохормон, който подобрява съня.

Съставки във Витаслийп:

Armillaria mellea

Медната гъба притежава следните фармацевтични ефекти:

 • Имуностимулиращ и имуномоделиращ ефект.
 • антиконвулсивен ефект
 • Намалява вискозитета на кръвта, антисъсирващ ефекти и подобряващ кръвообръщението на мозъка.
 • Антимикробен ефект

Aquamin F

Акуамин Ф е естествен мулти минерален комплекс, който е извлечен от червените морски водорасли Литотамнион - богати на калций, магнезий и други 72 микроелемента. Създаден е по естествен начин като съотношението на биологичните минерали е същото както в човешкият организъм - това е оптимално удобно за усвояване от организма. Структурата на Aquamin F е уникална - силно порьозна, което е предпоставка за максималната му ефикасност и усвояване.

Странични ефекти

Vitasleep не се свързва със страничните ефекти, които често съпровождат употребата на лекарствени средства, нито причинява проблеми при събуждането. Витаслийп не променя модела на съня, не понижава уменията и сръчността при изпълнението на ежедневните задачи.

Случай, в които Витаслийп ще Ви бъде полезен:

 • Безпокойство
 • Депресия
 • Безсъние
 • Замайване
 • Главоболие, мигрена
 • Конвулсии, вцепеняване
 • Шум в ушите
 • Пулсиране
 • Дефицит на внимание
 • Несъзнателно скърцане със зъби
 • Хиперактивност

Поръчайте Витаслийп от тук.

Помогнете си с Витаслийп, или помогнете на Вашите родители като им го поръчате. Наблегнете на съветите за да подобрят съня си и повишете качеството на съня им и от там - качеството им на живот!

 

Подарък картина от моя снимка


Разглеждали ли сте ...

Поръчай картина по твоя снимка

Полезно & Интересно

Промоции  [още]

3.90лв  3.71лв
Промоция: 5% отстъпка
587.00лв  528.30лв
Промоция: 10% отстъпка
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, косопад. Продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: ЖенШен, Саменто, Супермагнезий, семе от метла. Козметика против стрии, целулит поръчайте заедно с зелен чай и етерични масла. Презервативи на ниски цени - от OneTouch до Durex и Виталис, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 44.192.65.228
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame