интернет магазин

Реклама

Ефекти на картините

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Кинезио лента 5см-5метра черна11.70лв

 Продадено 

 • Описание
 • Детайли
 • Мнения
 • Цена Доставка

Кинезио Лента

Описание:

Кинезиотейпинг

Кинезиотейпинг - метод, който използва самозалепващи ленти, изработени от естествени материали, поставящи се върху кожата. Така поставени лентите спомагат за възстановяване на тялото по естествен начин. Кинезио лентите имитират човешката кожа - те са изработени с подобна дебелина и еластичност (130-140%) за да копират свойствата на кожата. Материята е водоустойчива и дишаща и според двигателната активност могат да останат върху кожата от 3 до 5 дни.

Действието на кинезиотейпингът е свързано с начина, по който се залепват лентите върху кожата - те дават допълнителна стабилност и подпомагат оздравителните процеси, лимфотока, стабилност чрез подпомагане на работата на мускулите, когато са травмирани или слаби, а също така и на сухожилията. Не ограничават обема на движенията. Чрез издърпването на кожата над мускулите се подпомага нормалният лимфоток, намалява се отока, съкращава се възстановителният процес и се успокоява болката.

Принципа на действие на метода кинезиотейпинг е свързан н подпомагане и възстановяване на мускулатурата и циркулацията по естествен начин за организма.

Ефекти:

 • улеснява се дейността на сухожилията и мускулите
 • подпомагат се уморените или слаби мускули
 • намалява се болката
 • намаляват се отоците
 • подобрява се кръвообращението
 • ускорява се възстановителният процес
 • подобрява се венозният и лимфният поток

Метод и прилагане

Кинезио лентите се различават по форма, размер и цвят, като цветът не е свързан със свойствата на лентата. Цветът може да окаже влияние единствено във връзка с психическото въздействие на различните цветове. Използваните ленти са с различна дължина, форма и широчина. С формата I се използват при къси мускули и области с права форма, с Y се използват за двуглави мускули или области около ставите, а с X са подходящи за големи и дълги мускули. По този начин според конкретната цел, кинезио лентата се подбира според удачността или се прилагат различни комбинации.

Начин за залепване на кинезио лента

Начините за залепването на кинезио лентите са два:

 1. Лентата се залепва върху мускула или сухожилието, докато те са разтегнати. След съкращаването им се образуват гънки.
 2. При самото поставяне се разпъва кинезио лентата и след свиването под нея се образуват кожни гънки.

Производител:

Kindmax Sports Products Co, Shanghai

Размер:

5 сантимента / 5 метра

Състав:

100% памук, 100% полиакрилно лепило

Цветове

Ако предпочитате различен цвят лента, моля пишете в коментарите по поръчката желаният цвят.

Лентите се предлагат в следните цветове: СИНЯ, РОЗОВА, ОРАНЖЕВА, ЗЕЛЕНА.

Кинезио лента цена

      __________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Използвайте системата на магазина за разширено търсене: За да се намери съответствие, изписвайте думите на кирилица!

Откъде да поръчам в интернет

      Поръчка за Кинезио лента 5см-5метра черна, цена 11.70 лв., можете да направите още сега. При поръчка до офис на Еконт, куриерската услуга е на още по-ниска цена!


 • 9% отстъпка с Еконт
 •     При доставка с Еконт ползвате
      9% отстъпка от куриерската услуга!
 • Транспортно тегло: 0.12кг

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Този продукт няма как да достигне до Вас без услугите на куриерска фирма. Най-ниска цена за доставката е ако вземете пратката си от офис на Еконт, ако във Вашето населено място има такъв. За подробности прегледайте нашите условия за доставка на съответната страница.
По Еконт!

За да Ви излезе по-евтино: Ако при нас сте открили продукта, който Ви интересува, на много добра цена и го поръчате ще платите примерно 4лв за доставка до офис и така той ще се оскъпи. Но ако заедно с него поръчате и други продукти, които са Ви необходими в ежедневието /козметика или др./ - така сумата за куриерската услуга ще се разпредели върху различните продукти и ще оправдаете разходите, които ще направите за доставката.
Т.е.: Поръчвате 1 продукт на стойност 30лв и плащате 4лв за доставка - така той се оскъпява с 4лв. Но ако поръчате този продукт, заедно с други /шампоан, паста за зъби, крем/ на стойност още 30лв, така оскъпяването на отделните продукти ще е по-малко.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас!
Разгледайте нашите Промоции!
 

Подарък картина от моя снимка


Разглеждали ли сте ...

Ефекти на картините

Полезно & Интересно

Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, косопад. Продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: ЖенШен, Саменто, Супермагнезий, семе от метла. Козметика против стрии, целулит поръчайте заедно с зелен чай и етерични масла. Презервативи на ниски цени - от OneTouch до Durex и Виталис, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 3.238.98.39
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame