интернет магазин

Реклама

Налично Спимен Форте

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Емостолче

Поставка за телефон Емостолче :)

Поръчай си идеалната поставка за твоят GSM !

Поръчай със съобщение от FACEBOOK СТРАНИЦАТА, на e-mail или чрез интернет магазина!

 

Три вида Емостолчета: Усмивка, Широка усмивка и Изплезена усмивка!

Практична и удобна - с реално и ефективно приложение в ежедневието и... винаги усмихната :)

ЕмостолчеПодарете си мултифункционална поставка за Вашият смартфон!

Вашият телефон вече си има собствено място!

Търсете го винаги на поставката - той ще ви чака там! Повече няма да се чудите къде сте го оставили и да обикаляте къщата в напразно търсене - просто той вече си има дом, където да стои и вече няма да ви се налага да го търсите - само трябва винаги да го поставяте на поставката! Поставката е в помощ на детето да се научи да бъде подредено - ако получи поставката с условието това да е мястото на телефона, така поставката ще изгради навици на подреденост и организираност.

Емостолче УсмивкаЧесто гледате видео на телефона си?

Ползвайте поставката - тя ви предлага два наклона, в които можете да поставите GSM апарата си, в зависимост от това как сте седнали и как ви е удобно да го наблюдавате! Можете да поставите GSM апарата изправен или легнал, по-наклонен или по-изправен.

Водите видео разговори? И постоянно търсите как да закрепите удобно телефона си, така че да не се хлъзга и размества и в същото време да ви хваща добре камерата му? Поставката е идеална за целта! С двата начина, по които можете да поставите телефона - с по-голям и по-малък наклон, можете да регулирате обхвата на камерата и да го настроите в идеално положение съвсем лесно!

Четири начина за поставяне на Смартфона ви!

Поставка за телефон

Гривни от ластициАко обичате да се лакирате и черпите идеи от клипчета в youtube или facebook: поставката ще е незаменимо удобство! Ако обичате да плетете гривни от ластици, или изработвате различни неща, за които се налага да следите клип, който да прекъсвате и пускате отново и отново - използвайте емостолчето за да закрепите удобно и сигурно телефона си.

 • Готвене,
 • лакиране,
 • прически,
 • плетене,
 • изработване на хартиени модели или друго,
 • четене
 • и още много неща могат да бъдат много по-лесни и удобно с помощта на Емостолчето!

Лакиране с youtube

Подобрете настроението на вашето работно бюро!

Емостолче за добро настроение

Емостолче е произведено ръчно от естествени материали и акрилни бои! Пазете Емостолчето си - чупливо е при падане или по-силен удар! Можете да поръчате вашето Емостолче тук - като създадете поръчка или като ни изпратите имейл от страницата с контакти. Можете да използвате и страницата във Facebook и да ни напишете съобщение!

Различни наклони на телефона

Не отлагай да си поръчаш Емостолче!

Емостолчето се произвежда ръчно! Наличните ни количества са ограничени и ако в момента на поръчката нямаме налични, ще се наложи да произведем нови, а това отнема време!

Ако в момента не разполагаме с налични Емостолчета, ще трябва да произведем нови бройки, а това може да забави получаването на Емостолчето със седмица-две! Щом дадете поръчката си, в случай, че не можем да изпратим веднага Емостолчето ви, ще ви пишем кога да го очаквате!

Не забравяйте да харесате страничката на Емостолче във Facebook

Харесването на страничката на Емостолче ще помогне както и на нас да научат повече хора за Емостолчето, така и на вашите приятели да го разгледат и да си го поръчат. Харесвайте ни и ни споделяйте, а и когато следите страничката може да видите нови Емостолчета, които да попълнят колекцията! Очаквайте и още ЕМО-изненади :)

прическа с емостолче

Как да си поръчате Емостолче?

И колко ще Ви струва доставката?

Доставката на едно Емостолче до офис на Еконт ще струва само 3,94лв!

Ако желаете Емостолчето да пристигне до вратата Ви, доставката му ще е по-скъпа според това колко дълго и далеч трябва да пътува!

Как да го поръчате:

 • можете да поръчате като си направите регистрация в магазина и създадете поръчка,
 • можете да ни изпратите писмо на e-mail от формата ни за контакти
 • или писмо директно на нашият e-mail: bgdrogeria@abv.bg, но не забравяйте: пишете ни точно името на продукта, бройки от продукта, пишете ни до кой град и офис на Еконт да го изпратим (или до кой адрес), име и телефон на получателя!
 • можете да ни пишете във facebook, след като харесате страничката Емостолче

Как ще заплатите? Ще заплатите при получаване на пратката. Можете и да изберете онлайн заплащане - само след регистрация в магазина и създаване на поръчка.

Емостолче усмивка

Широка усмивкаИзбери твоята усмивка :D

Избери измежду три Емостолчета - Усмивка, Широка усмивка и Изплезена усмивка!


Засега Емостолчетата са три, но това съвсем не означава, че няма да се появят още усмивки :D Следи страничката на Емостолче във Фейсбук за нови попълнения в семейството на Емостолчетата!


Можете да си поръчате и само емотикончета, с които да украсите дома си или пространството около своето Емостолче. Емотикончетата са също три различни усмивки :)

 

Котешки Нокът Вилкакора


Разглеждали ли сте ...

Гъбен комплекс Immune Blend

Промоции  [още]

7.03лв  6.68лв
Промоция: 5% отстъпка
10.50лв  9.69лв
Промоция: 8% отстъпка

Отзиви  [още]

Все още няма отзиви за продукта.
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 18.215.62.41
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame