интернет магазин

Реклама

Листа от Маслина - Чай от маслинови листа

Категории
Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Шунгит 50гр8.43лв

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Мнения
  • Промоция

Шунгит

Оригинален Руски Шунгит

Действие:

Шунгитът е най-древният минерал на планетата и е на повече от два милиарда години. Карелският шунгит се намира в най-долните слоеве на земната кора и при взаимодейтвието съ с вода придобива лечебни свойства - минерала шунгит преструктурира водата и й предава своята енерго-информационна матрица.
Свойствата, които шунгитът притежава са биполярни - той е способен да се смесва със всякакави елементи от природата - и органични и неорганични и осигурява изключителни качества на водата. Шунгитовата вода е основа на здравословният начин на живот и насища организма с полезни микроелементи.
Шунгит е естествен имуностимулант и антиоксидант, действа положително по отношение на много заболявания и подтиска развитието на алергични реакции. Минералът съдържа в състава си почти цялата Менделеева таблица и има сопосбността да абсорбира вещества от околната среда. Носител е на широк набор от микроелементи и биологично активни вещества.

Естественият шунгит е феномен за съвременната наука!

Шунгит е най-древния въглеродосъдържащ минерал, молекулите на този въглерод се наричат фулерени и приличат на структурата на футболната топка. Енергоинформационната матрица, която шунгитът предава на водата я прави незаменима за организма, а фулеренът е антиоксидантът с най-дълго и мощно действие. Шунгитът няма равен в способностите си да премахва вредните примеси от водата и да я пречиства.

Освен че съдържа в състава си почти всички елементи от Менделеевата таблица, шунгит съдържа и уникалният фулерен. Проявява се като естествен имуностилант и антиоксидант и потиска развитието на множество алергии, както и оказва положително влияние срещу много сериозни заболявания на организма.

Състав:

Опаковката съдържа оргинилане руски 100% натурален шунгит!

Опаковка:

50 грама

Да не се приема от бременни, кърмачки, деца до 14 години и при индивидуална непоносимост. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Производител:

Целебние Трави Алтая ООО

Русия, Алтайски край

100% натурален шунгит

__________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Продуктите в нашият онлайн магазин са хранителни добавки, на които не може да се приписват лечебни свойства.

      Важно: При използване на търсачката на интернет магазина пишете на кирилица! Изпробвайте разширено търсене: намерете продукта, вижте мнения, отзиви и цена!

Откъде да поръчам в интернет

      Поръчка за Шунгит 50гр, цена 8.43 лв., можете да направите още сега. При поръчка до офис на Еконт, куриерската услуга е на още по-ниска цена!


  • 9% отстъпка с Еконт
  •     При доставка с Еконт ползвате
        9% отстъпка от куриерската услуга!
  • Транспортно тегло: 0.065кг

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Ако Ви се струва неизгодно да поръчате само този продукт - разгледайте продуктите ни с промоционални цени.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас, а с включване в поръчката на стока на промоционална цена, правите още по-изгодна Вашата покупка!
Разгледайте нашите Промоции!
По Еконт!


Котешки Нокът Вилкакора


Разглеждали ли сте ...

Благ мехлем
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 34.239.179.228
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame