интернет магазин

Реклама

Налично Спимен Форте

Категории
Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Тиреостим 120бр. Томил херб16.01лв

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Мнения
  • Промоция
Тиреостим е билков продукт за щитовидната жлеза. билките, съдържащи се в Тиреостим, съдействат за намаляване на нервното напрежение, изпотяването и успокояване на сърцебиенето. Подкрепят нормалната функция на щитовидната жлеза. Допринасят за нормализиране на щитовидните хормони. При гуша, тиреостоксикоза, базедова болест и синдром на Хашимото, като повлиява всички неприятни усещания в областта на щитовидната жлеза и обмяната.

Според д-р Тошков нарушенията на щитовидната жлеза са много често срещано явление. Всеки трети човек страда от това нарушение. За съжаление, докато нарушенията не станат тежки, не се взимат никакви мерки за лечение на щитовидната жлеза. Тя е тясно свързана с нервната система. Всички промени в нея са в следствие на нервно напрежение, липса на йод в храната, повишена радиация в околната среда и прекалена употреба на химически вещества и ваксини. Хормоните на щитовидната жлеза, както и структурата на жлезата, се променят само в крайните стадии на заболяването, което прави диагностиката трудна и ненавременна. В повечето случаи, след откриване на тези заболявания, започва неправилно лечение с хормонални препарати и още по-лошо – операция на жлезата. За д-р Тошков това е направилно лечение, което влошава здравето и психиката на пациента. Много от лекуващите лекари са усведомени неправилно за влиянието на билките върху функцията на щитовидната жлеза и техните твърдения, че не трябва да се приемат богати на йод храни, са неудачни и с пълна липса на професионализъм. България е бедна на йод страна и не е възможно органзмът да се предозира с йод, освен ако болните не приемат йодова тинктура за лечение, което пък е много вредно и опасно за здравето. Тиреостим е билков продукт, чието действие е насочено към комплексно въздействие върху нервната система и щитовидната жлеза. Д-р Тошков го използва както при хипо, така и при хипер функция на щитовидната жлеза. Тиреостим допринася за успокояване на жлезата и недопускането на кисти и възли. Съдейства за възстановяване тонуса на организма.

__________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Продуктите в нашият онлайн магазин са хранителни добавки, на които не може да се приписват лечебни свойства.

      Важно: При използване на търсачката на интернет магазина пишете на кирилица! Изпробвайте разширено търсене: намерете продукта, вижте мнения, отзиви и цена!

Откъде да поръчам в интернет

      Поръчка за Тиреостим 120бр. Томил херб, цена 16.01 лв., можете да направите още сега. При поръчка до офис на Еконт, куриерската услуга е на още по-ниска цена!


  • 9% отстъпка с Еконт
  •     При доставка с Еконт ползвате
        9% отстъпка от куриерската услуга!
  • Транспортно тегло: 0.085кг
  • Вносител/Производител: Томил херб ООД

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Ако Ви се струва неизгодно да поръчате само този продукт - разгледайте продуктите ни с промоционални цени.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас, а с включване в поръчката на стока на промоционална цена, правите още по-изгодна Вашата покупка!
Разгледайте нашите Промоции!
По Еконт!


Котешки Нокът Вилкакора


Информация за производител

Разглеждали ли сте ...

Гъбен комплекс Immune Blend
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 18.215.62.41
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame