интернет магазин

Реклама

Гъбен комплекс Immune Blend

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Талодерма

 

Талодерма

 

 

 

Талодерма


Фармацевтични лаборатории Thalloderma

 

 


Фармацевтични лаборатории Талодерма ООД са основани в град Варна през 1991г. от професор доктор Златко Пенев, д.м.н., и съпругата му, магистър фармацевт Гергана Пенева.
Проф. д-р Златко Пенев е международно признат български учен и лекар, а съпругата му маг.фарм. Гергана Пенева е специалист по фармакогнозия, технология на лекарствата и аналитична химия.

В момента в Талодерма работят 50 висококвалифицирани сътрудници - фармацевти, лекари, химици, биолози, икономисти. Застроената площ е 1500кв.м, в която са организирани сектори за иновации, за производство и качествен контрол, с лаборатории по аналитична химия, фармакогнозия и микробиология.Производството на Thalloderma включва над 80 дермато-козметични продукта, над 120 растителни продукта, над 60 галенови лекарствени продукта и други. Управлението на качеството и производството се осъществяват съобразно международните норми за Добра Производствена Практика (GMP), съгласно лиценз № I-41/2000 от Изпълнителната агенция по лекарствата на Република България.

Стремежът към подобряване и развитие качеството на живот на най-широк кръг потребители е в основата на безпрецедентното съотношение между натурален състав, фармацевтично качество, здравословни ефекти и социално балансирана цена на продуктите на Талодерма.

Част от козметичните продукти, произвеждани от Талодерма можете да намерите в нашия магазин:
Продукти на Талодерма

 

Талодерма

предоставя натурални дерматокозметични решения чрез своите продукция. Накой от тях са:


Еудермол - емулсии за различен тип кожа


Екодерм - защита за вашите ръце


Протекта - слънцезащитна козметика


Рубедерм - масажни продукти

 

Продуктите на Талодерма са разработки на висококвалифициран екип, ръководен от проф. д-р Златко Й. Пенев, д.м.н., международно признат български лекар и учен. Те са изпитани за съвместимост и ефективност в съответствие с Директивите на ЕС и стандартите на COLIPA.

 

Котешки Нокът Вилкакора


Разглеждали ли сте ...

Налично Спимен Форте

Най-продавани

Промоции  [още]

44.90лв  40.41лв
Промоция: 10% отстъпка
10.50лв  9.69лв
Промоция: 8% отстъпка

Отзиви  [още]

Все още няма отзиви за продукта.
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 34.201.18.139
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame