интернет магазин

Реклама

Ехинацея капки

Реклами

Почистващ гел без измиване за ръце

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Талодерма

 

Талодерма

 

 

 

Талодерма


Фармацевтични лаборатории Thalloderma

 

 


Фармацевтични лаборатории Талодерма ООД са основани в град Варна през 1991г. от професор доктор Златко Пенев, д.м.н., и съпругата му, магистър фармацевт Гергана Пенева.
Проф. д-р Златко Пенев е международно признат български учен и лекар, а съпругата му маг.фарм. Гергана Пенева е специалист по фармакогнозия, технология на лекарствата и аналитична химия.

В момента в Талодерма работят 50 висококвалифицирани сътрудници - фармацевти, лекари, химици, биолози, икономисти. Застроената площ е 1500кв.м, в която са организирани сектори за иновации, за производство и качествен контрол, с лаборатории по аналитична химия, фармакогнозия и микробиология.Производството на Thalloderma включва над 80 дермато-козметични продукта, над 120 растителни продукта, над 60 галенови лекарствени продукта и други. Управлението на качеството и производството се осъществяват съобразно международните норми за Добра Производствена Практика (GMP), съгласно лиценз № I-41/2000 от Изпълнителната агенция по лекарствата на Република България.

Стремежът към подобряване и развитие качеството на живот на най-широк кръг потребители е в основата на безпрецедентното съотношение между натурален състав, фармацевтично качество, здравословни ефекти и социално балансирана цена на продуктите на Талодерма.

Част от козметичните продукти, произвеждани от Талодерма можете да намерите в нашия магазин:
Продукти на Талодерма

 

Талодерма

предоставя натурални дерматокозметични решения чрез своите продукция. Накой от тях са:


Еудермол - емулсии за различен тип кожа


Екодерм - защита за вашите ръце


Протекта - слънцезащитна козметика


Рубедерм - масажни продукти

 

Продуктите на Талодерма са разработки на висококвалифициран екип, ръководен от проф. д-р Златко Й. Пенев, д.м.н., международно признат български лекар и учен. Те са изпитани за съвместимост и ефективност в съответствие с Директивите на ЕС и стандартите на COLIPA.

 

Антибактериален гел без измиване


Разглеждали ли сте ...

Ехинацея капки

Най-продавани

Метла метлено семе цена 3.13 - 500гр
Метла метлено семе...
3.30лв  3.13лв
Промоция: 5% отстъпка

Промоции  [още]

3.70лв  3.42лв
Разпродажба: 3.29лв
Промоция: 11% отстъпка
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 18.232.38.214
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame