интернет магазин
Черна Кралска Мравка

Реклама

Пазаруване онлайн

Реклами

Крем Биограция

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 
 

Поръчка с Еконт

 


Вендузи 6бр комплект, автоматични14.30лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Детайли
 • Мнения
 • Промоция

Комплект Вендузи

Вакуум терапия 6 броя, различен размер, комплект автоматични вендузи с помпа.

Комплект автоматични вендузи, 6 броя, предназначени за козметичен масаж.

Комплект Вендузи

Вендузен масаж

Масаж с вендузи


Всички сме чували за чудодейният метод на древната китайска медицина - вендузите. Всички вендузите, които предлагаме в нашият магазин са изложени за продажба за козметични цели. Всички описани ползи, включително здравословната полза, са обща информация за вендузният масаж и информацията не бива да бъде използвана с лечебна цел. За лечебен ефект от вендузите се обърнете към специалист. Информацията да не се използва без лекар специалист.

В основата на действието на вендузния масаж лежи рефлекторния метод, основан на възникването на хеперемия, дразнене на кожните рецептори от създадения във вендузата вакуум. Под влияние на вендузния масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата, между тъканната течност. Отстранява се появяването на застой, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните участъци на тялото. Кожата става еластична, повишава се съпротивлението й към температурни и механични фактори, подобрява се съкратителната функция на мускулите, повишават се техния тонус и еластичност.
При въздействието на вакуум-терапията се извършва отделяне на екстракта на мастните и потните жлези. В неговия състав влизат, освен соли, ацетон, жлъчни киселини, които в определени концентрации са токсични за организма. Това дава възможност да се сравни метода на вендузния масаж с ефекта на банята.

Вендузи автоматични

Метод на масаж


Масажираната повърхност се намазва с затоплено растително масло, масажен крем или вазелин. Поставят се 1 или 2 вендузи дозирайки силата на вакуума, притискайки балона. При това е необходимо да се взема в предвид чувствителността на кожата. След това, със засмуканата вендуза трябва да се правят пълзящи масажни движения, които могат да бъдат праволинейни, кръгови или зигзагообразни. Продължителността на масжа е индивидуална.

Процедурите с вендузи се провеждат всекидневно и количеството им зависи от състоянието - те може да варират от 5 до 10 масажа. След провеждане на процедура трябва да бъде направена почивка в топла стая - при температура по-висока от 18 градуса и за не по-малко от половин час.

Комплект Автоматични Вендузи

Ползи от вендузите при различни проблеми (обща информация - ако се нуждаете от вендузен масаж, обърнете се към лекар специалист.)

 • При остеохондроза: правят се плъзгащи масажни движения в посока от кръста към шийният прешлен. Отделя се особено внимание на паравертебралните зони на разстояние 2-3 сантиметра от гръбначният стълб. Движенията трябва да са праволинейни, при това 'нагоре' вендузата се движи така че пред нея да върви сгънатата кожа, 'надолу' - без усилие.
 • При шийна остеохондроза се правят кръгови движения около 7-ят прешлен. За да се намери седмият прешлен главата се накланя - прешленът е най-издаденият от всички.
 • Приложение на вендузите при простуди, бронхити, пневмонии. Масажира се от долните ъгли на лопатките към раменете и страничните повърхности на гръдният кож към лявото и дясното рамо. Под въздействието на масажа се подобрява дишането, понижава се и температурата на тялото. След края на процедурата болният трябва да се завие в одеало за да се затопли и да се пие чай с лимон или малина.
 • При миозити на кръстните мускули се масажира кръста, при миозити на предраменните мускули - масажират се мускулите на шията и гърба.
 • При радикулит се масажира кръстната област и ако болката рефлектира и в крака - тогава и задната повърхност на засегнатият крак.
 • Вендузи при целулит: за антицелулитен ефект от масаж с вендузи се провежда масаж на мускулите на краката и седалището. Вендузите се движат кръгово, праволинейно и на зиг заг, като всеки вид движение се повтаря по 5-6 пъти. Ефектът от вендузният масаж върху целулит е че протича механично разделяне на мастните клетки. При хронична херния и апандисит не трябва да се масажира вътрешната повърхност на бедрата!
 • За повишаване на имунитета - при продължително боледуващи хора се използва метода на автохемотерапията - състоящ се в прилагането върху кожата на седалището на вендуза в решим дълбок вакуум. Продължителност на курса - един месец.
 • При травми масажът се прилага за нормализиране на кръвният поток и лимфният поток, отстраняване на болестният синдром и успокояване на отоци и хематоми. Още за регенериране и репарация на тъканите, нормализиране на окислително възстановителните процеси. Масажът се позиционира отначало в травмираната зона и в последствие се спуска към прилежащите участъци.

Физиотерапевтична процедура

Лечебният ефект (информацията е обща и не може да се използва без лекар специалист), на физиотерапевтичната процедура - вендузи - се осъществява благодерание на вакуума, който предизвиква прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположениет тъкани. Това оказва рефлекторно действие на кръвоносните съдове на вътрешните органи, освен това, в областта на въздействие, се образуват и биологично активни вещества, които стимулират обменните и регенериращите процеси.

Показания за ползване на вендузи

 1. Възпалителни заболявания на дихателните органи като пневмония, бронхит, плеврит, за профилактика на хипостатични пневмонии.
 2. хронични и остри миозити, нейтомизоти, невралгии, неврити и периневрити, остеохондрози.

Начин на употреба на вендуза

 1. Най-напред вендузите се дезинфекцират - изтриват се 2 пъти в интервал от десет минути с марлена салфетка, с използването на 3% разтвор на пероксиводород с добавено 0.5% миещо стредство или в 1% разтвор хларамин.
 2. Процедурата се провежда в легнало или седнало положение, като за по-добо засмукване се препоръчва кожата да се намаже със стерилно растително масло, масажен крем или вазелин.
 3. За поставянето на вендузата с пръстите на ръката, балонът й по средата се притиска силно и се поставя плътно гърлото по кожата, след което се отпуска. (за вакуумни силиконови вендузи) При вакуумните автоматични вендузи - сглобете вендузата както е показано на опаковката. За различните размери използвайте подходящите елементи - при малките ползвайте гуменият накрайник.
 4. При поставяне на вендуза върху дете е необходимо да се има предвид дозирането на вакуума чрез по-лекото притискане на балона - съобразено с възрастта на детето.
 5. След провеждането на вендузен масаж, вендузата се отстранява като се хваща балона с пръстите на ръката (за силиконови вендузи.)
 6. Процедурата е с продължителност 20-25 минути, а продължителността на курса - индивидуална.

Вендуза комплект

Противопоказания:

За използването на вендузи има и противопоказания - не бива да се прилага вендузен масаж и физиотерапевтични процедури при:

кръвотечения в белите дробове, туберкулоза на белите дробове в активен стадий, доброкачествени и злокачествени тумори, кожни заболявания и изострена кожна чувствителност, хеморагически диатез, заболявания на кръвта, силно изтощение на болния, нарушения на сърдечният ритъм, хипертоническа болест 3 степен.


Шест броя автоматични вендузи.
Комплектът включва помпа, маркуче (20-40см), вендузи от високо качествена пластмаса със следните размери (диаметър):
2.5 см
3 см
4 см
4.8 см
5.6 см
6.5см

Комплект вендузи,

Производител:

Китай

вендузи цена, вендузи с помпа, вендузи целулит, вендуза за масаж, вендуза за целулит

      __________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Използвайте системата на магазина за разширено търсене: За да се намери съответствие, изписвайте думите на кирилица!

Откъде да поръчам в интернет

      Онлайн поръчка за Вендузи 6бр комплект, автоматични, цена 14.30 лв., можете да направите още сега. Ако вземете поръчката си от офис на Еконт, куриерската услуга ще бъде още по-ниска!
 • 6% отстъпка с Еконт
 •     При доставка с Еконт ползвате
      6% отстъпка от куриерската услуга!
 • Транспортно тегло: 0.35кг

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Ако Ви се струва неизгодно да поръчате само този продукт - разгледайте продуктите ни с промоционални цени.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас, а с включване в поръчката на стока на промоционална цена, правите още по-изгодна Вашата покупка!
Разгледайте нашите Промоции!
По Еконт!


Херкампури Gentianella alborosea


Разглеждали ли сте ...

Шипково масло против бръчки
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 54.145.83.79
Био Клеева Тинктура
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame