интернет магазин

Реклама

Гъбен комплекс Immune Blend

Категории
Реклами

Почистващ гел без измиване за ръце

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Герисан 100мл сироп за деца6.82лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Детайли
 • Мнения
 • Промоция

Сироп Герисан, д-р Велев

Сироп Герисан е натурален продукт от коренища на кръвен здравец, в състава му влиза 1.5гр екстракт от Rhizoma Gerani Sanguinei.

Вековният опит показва, че употребата на билката Здравец е безценна и дарява здраве, бодрост и дълголетие.

Физиологично активните вещества, съдържащи с в корените на кръвен здравец стимулират производството на кръвните клетки. Една част от белите кръвни телца - лимфоцитите изграждат имунната система на човешкия органиъзм. Тя предпазва организма от чуждите агенти: вируси, бактерии, гъбички, ракови клетки. Червените кръвни телца са носители на хемоглобина. Когато хемоглобина е в достатъчно количество и е с добро качество, човек е силен, бодър и трудоспособен.

Корените на кръвния здравец са богати на мощни антиоксиданти, способстващи прочистването на организма от токсините. Това е основната причина, поради която антиоксидантите забавят в значителна степен процесите на стареене в организма.

Използвайки върховите постижения на науката и технологиите, бе създадена добавка към храната от корените на кръвния здравец, прецизно адаптирана към дневните нужди на човека. Герисан е един от малкото клинически доказани имуностимулатори. Действа добре при анемични състояния. Ежедневно приемащите Герисан много по-рядко боледуват от вирусни инфекции, и вероятността да се развият ракови клетки в организма им е много по-малка.
Сироп Герисан
В Онкологичния институт в гр.Мюнхен бяха проведени проучвания за антиканцерогенен ефект на кръвния здравец. Оказа се, че натуралният продукт, получен от корените на това чудотворно растение, наречено Герисан, има по-изразено антиканцерогенно действие от някои синтетични химиотерапевтици. Бяха проучвани и възможностите за прилагане на Герисан на онкоболни, на които се прилага лъчетерапия. Поради мощната стимулация на кръвотворенето при тези болни не се наблюдава падане на левкоцитите под критичен минимум, както и анемични състояния. Благодарение на мощните антиоксиданти, съдържащи се в Герисан (флавоноиди, полифенолни киселини и др.), организмът се очиства бързо и по-пълно от натрупващите се от лъчетерапията токсини. Това е причината, поради която болните понасят по-леко лъчетерапевтичния курс. Препоръчително е Герисан да се приема поне 20-30 дни преди началото на лъчетерапевтичния курс по 2 капсули на ден, да се взема по време на целия курс и няколко месеца след това. Това важи и за химиотерапевтичните курсове.

В корените му се откриват полифенолни съединения, които директно атакуват вирусите, като се свързват с обвивката им и по този начин ги блокират. Така хванат, вирусът не може да влезе в клетката на атакувания организъм, където намира чудесна среда за развитието си и своето размножаване.

Сироп Здравец
Герисан може да бъде прилаган като сигурно и профилактично средство по време на вирусни епидемии, стимулира кръвотворенето и най-вече растежа на лимфоцитите.

Сиропната форма на Герисан е предназначена за деца от 1 до 11 годишна възраст. Може да се прилага, както на по-малки, така и на по-големи.
Сиропът има аромат на горска ягода и е сладък на вкус. Профилактично се дава на деца от 1 до 3 години по 1 чаена лъжица на ден, за деца от 4 до 8 години - 2 чаени лъжици и за деца от 9 до 11 години - 3 чаени лъжици.
Продуктът е безвреден и може да се приема години наред.
При настъпило вече заболяване дозите могат да бъдат удвоени и дори утроени.

Предназначение на Gerissan:

Герисан е природен продукт, при приемането на който повлиява благоприятно функциите на костният мозък - кръвотворен орган. Герисан въздейства положително функцията на имунната система като подобрява имунитета, също така спомага за намаляване на вредното въздействие от радиацията.

Предупреждения:

Продуктът не е подходящ за диабетици. Да не се превишава препоръчваната доза. Хранителна добавка, не е лекарствено средство! Да не се използвай като заместител на разнообразното хранене.

Начин на приемане на ГерисанСъстав:

Всеки флакон съдържа Екстракт от коренища на кръвен здравец (Extr. Rhizoma Geranii Sanguinei) - 1,5гр, Захар - 60,5гр, до 100мл вода, аромат горска ягода.

Начин на употреба на Герисан за деца:

Състав на 5мл (една чаена лъжичка): Екстракт от корен на Кръвен здравец: 75мг.

 • За деца от 1 до 3 години - по 1 чаена лъжичка на ден - 75мг
 • За деца от 4 до 8 години - 2 пъти по 1 чаена лъжичка на ден - 150мг
 • За деца от 9 до 11 години - 3 пъти по 1 чаена лъжичка на ден - 225мг
 • Възрастни и деца над 11 години - 3 пъти по 2 чаени лъжички на ден - 450мг

При необходимост, приемът на сироп Герисан, може да бъде утроен.

Герисан д-р Велев
Производител:
Велеви Фарма ООД

Сироп Герисан, д-р Велев

    Свързани продукти:
Герисан 30капс.
Герисан 10капс. 150мг

__________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Продуктите в нашият онлайн магазин са хранителни добавки, на които не може да се приписват лечебни свойства.

      Важно: При използване на търсачката на интернет магазина пишете на кирилица! Изпробвайте разширено търсене: намерете продукта, вижте мнения, отзиви и цена!

Откъде да поръчам в интернет

      Поръчка за Герисан 100мл сироп за деца , цена 6.82 лв., можете да направите още сега. При поръчка до офис на Еконт, куриерската услуга е на още по-ниска цена!


 • 9% отстъпка с Еконт
 •     При доставка с Еконт ползвате
      9% отстъпка от куриерската услуга!
 • Транспортно тегло: 0.15кг
 • Вносител/Производител: Велеви фарма ООД

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Ако Ви се струва неизгодно да поръчате само този продукт - разгледайте продуктите ни с промоционални цени.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас, а с включване в поръчката на стока на промоционална цена, правите още по-изгодна Вашата покупка!
Разгледайте нашите Промоции!
По Еконт!


Свързани продукти, сходни или заместители


Котешки Нокът Вилкакора


Информация за производител

Разглеждали ли сте ...

Гъбен комплекс Immune Blend
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 18.232.38.214
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame