интернет магазин
капсули Вебер Webber naturals

Реклама

Презервативи Дурекс

Категории
Реклами

Крем Биограция

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 
 

Поръчка с Еконт

 


Герисан 30капс.15.40лв

Добави към кошницата:


  • Описание
  • Детайли
  • Мнения
  • Промоция

Всички търсим здраве, бодрост и дълголетие! Герисан ни дарява точно с това!

Герисан Цена

Тази опаковка Герисан е на най-добра цена - опаковка от 30 капсули, достатъчна за един месец прием, на цена значително по-добра от по-малката опаковка Герисан от 10 капсули.

Цена на Герисан 30 капсулиОписание, действие, и приложение на Герисан на д-р Велев:

Герисан е доказан в годините натурален продукт, създаден от коренищата на кръвен здравец: Geranium sanguineum.

Изключвайки отделните успехи от използването на ваксини, все още хората не разполагат с достатъчно надеждно и универсално средство за борба с вирусните инфекции. Много български учени са изследвали лечебни растения от българския ареал по отношение на тяхното антивирусно действие. Проведените вирусологични проучвания първоначално имат скринингов характер. Развитието на молекулярната биология и вирусологията откриха нови възможности в познанията за вирусната репродукция и разбира се пътищата за нейното повлияване.
Условията за успехи в създаването на продукти от растителен произход, притежаващи антивирусно действие в България са много. На първо място е огромното богатство на лечебни растения, които се откриват в нашата природа. Важен е и многовековния опит в използването им в народната медицина, създал велики лечители като Иван Рилски, Иван Раев, Димитър Димков, Димитър Кръстев.

Кръвен здравец капсули:

Растението Кръвен здравец Geranium Sanguineum е задълбочено проучено. Установен е изразен инхибиращ ефект спрямо размножението на някои щамове на вируса на грип на изолирания от него полифенолен комплекс. Полифенолният комплекс повлиява на биологичната активност на вируса, която се отчита по хемаглутационния титър и се конкурира с вируса на гликопротеините на клетъчната мембрана, възпрепятствайки някои фази на вирусната инфекция. Поради малката си молекулна маса полифенолният комплекс успява да прониква през клетъчната мембрана на вече заразената клетка, като подтиска вътреклетъчния стадий на репликация на вируса.
Някой от експерименталните резултати, дават основание да се приеме, че полифенолния комплекс, получен при екстракция на Geranium Sanguineum L, в определени концентрации напълно инактивира инфекциозната активност на вирусите на грипа.
В България бе създаден и се произвежда препарат от корените на кръвен здравец, наречен Герисан. Корените на растението са най-богати на полифенолният комплекс. На пазара е още от 2001година и за изтеклото време има натрупан достатъчен опит чрез неговото прилагане в помощ на профилактиката и лечението на вирусните инфекции въобще.

Приложение и дозировка:

Герисан се приема по 1 капсула дневно.

Приемът на една капсула корен от кръвен здравец намалява значително вероятността от инфектиране с вируса на грипа при епидемии. Всички тези данни и проучвания дават основание да се предполага с висока степен на увереност, че Герисан може да бъде използван в помощ на профилактиката на особено опасните и смъртоносни вирусни инфекции като птичи грип, свински грип и др.
Учените считат, че в съчетание със синтетичния препарат ремантадин, Герисан е потенциран да създава още по-висока защита от вирусните инфекции.
В Герисан се отразяват възможностите и богатството на нашата природа, както и силата на родната наука.
Капсулната форма на Герисан е предназначен за възрастни.
Препоръчителната доза за профилактика е една капсула на ден, а ако човек има заболяване, свързано с имунен дефицит, дозировката може да се увеличи на 2-3 капсули дневно.

Герисан д-р Велев
Производител:
Велеви Фарма ООД

Капсули Герисан, д-р Велев

    Свързани продукти:
Герисан 10капс. 150мг
Герисан 100мл сироп за деца

__________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Продуктите в нашият онлайн магазин са хранителни добавки, на които не може да се приписват лечебни свойства.

      Важно: При използване на търсачката на интернет магазина пишете на кирилица! Изпробвайте разширено търсене: намерете продукта, вижте мнения и цена!

Откъде да поръчам в интернет

      Онлайн поръчка за Герисан 30капс., цена 15.40 лв., можете да направите още сега. Ако вземете поръчката си от офис на Еконт, куриерската услуга ще бъде още по-ниска!
  • 9% отстъпка с Еконт
  •     При доставка с Еконт ползвате
        9% отстъпка от куриерската услуга!
  • Транспортно тегло: 0.05кг
  • Вносител/Производител: Велеви фарма ООД

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Ако Ви се струва неизгодно да поръчате само този продукт - разгледайте продуктите ни с промоционални цени.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас, а с включване в поръчката на стока на промоционална цена, правите още по-изгодна Вашата покупка!
Разгледайте нашите Промоции!
По Еконт!


Свързани продукти, сходни или заместители

Герисан 100мл сироп за деца
Герисан 100мл сироп за деца
5.78лв  5.49лв
Промоция: 5% отстъпка

Херкампури Gentianella alborosea


Информация за производител

Разглеждали ли сте ...

Глюкозамин и хондроитин и МСМ капсули от Вебер натуралс
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 54.221.147.93
Био Клеева Тинктура
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame