интернет магазин

Реклама

Поръчай картина по твоя снимка

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Картини по снимка Акварел

Маслени бои, Акварел, Гоблен, Ренесанс.

 

Превърни любимата си снимка в уникална картина!

 

Избери рамка и поръчай картина по твоя снимка, готова за закачане на стената!

 

Искаш ли красива картина с твоя снимка?

 

Подарък картина по моя снимка!

Картината, окачена на стената, внася уют и настроение. Сега имаш възможността да превърнеш своя любима снимка в красива картина, която да украси твоят дом. Картината не е обикновен предмет, тя носи своето послание през времето. Запечатаното чувство е непреходно и докосва не едно поколение. Снимка, превърната в красива картина е невероятен подарък. Ще бъдете недостижим в избора си на подарък, ако решите да подарите картина, на която е запечатан съкровен миг. На половинката или на приятели, на близки, по повод сватба или кръщене, картината ще остане за поколенията! Запечатайте спомена, сложете го в рамка и той ще носи радостта от мига през годините.

Изпрати ни снимка, избери ефект на картината, в която искаш да се превърне снимката. Ние ще ти изпратим готовата картина, в избраната рамка и размер. Готова за подарък и за закачане на стената!

 

 

Предлагаме няколко ефекта: Маслени бои, Акварел, Гоблен, Ренесанс.

 

Всяка фотография има свое собствено излъчване и е подходяща за различен ефект. Направи своя избор, а ако преценим, ние ще предложим и нашето професионално виждане. Сега разгледай ефекта Маслени бои и ако го харесаш продължи към избор на размер. Фотографията ще ни изпратиш на електронната ни поща след като направиш поръчката!

 

ЕФЕКТ АКВАРЕЛНИ БОИ

 

Акварелни бои

 

Направи незабравим подарък!

 

Ефект акварел

 

Ние ще вложим най-добрият подход към избрания от вас ефект за картината. В следващата стъпка изберете размера на картината. Ако на снимката е запечатан важен момент с много хора, по-подходящ ще е по-голям размер, ако е снимка с двама души, например от сватба, е добре размерът да е поне А3.

Акварелен ефект на картина

Сега изберете размер. Предложените размери са на бъдещата картина, без рамката. С рамката, цялата картина ще бъде с по-голям размер, ако ви трябват точните размери, трябва да прибавите широчината на избраната рамка, най-често от 7см до 11см от всяка страна. Избора на размер, който ще направите, ще бъде размера на самата фотография.

Картина за стаята

Прегледайте най-добрите си снимки! Ако искате да изненадате младо семейство, близки или приятели, поискайте им под някакъв предлог най-любимите им снимки. Ако искате да комбинирате части от различни снимки в една, ако искате снимка "Семейно дърво" - поколенията от баба и дядо, до внуче - не се колебайте да ни пишете и изпратите снимки, ние ще ви предложим нашето професионално решение! 

картина в рамка

 

Важно условие, за успешното превръщане на снимката ви в картина, е качеството й.

Идаелният случай е снимката да е направена от професионален фотограф!

Ако снимката не е професионално направена, ние ще се погрижим да подобрим максимално нейното качество. Също така, не ограничавайте фантазията си, можем да сглобим картина от повече от една ваша снимка.

 

Размерът, който ще изберете е размера само на картината, без рамката.

 

Избери размер:Котешки Нокът Вилкакора


Разглеждали ли сте ...

Ефекти на картините

Полезно & Интересно

Промоции  [още]

56.00лв  53.20лв
Промоция: 5% отстъпка
12.60лв  11.97лв
Промоция: 5% отстъпка
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, косопад. Продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: ЖенШен, Саменто, Супермагнезий, семе от метла. Козметика против стрии, целулит поръчайте заедно с зелен чай и етерични масла. Презервативи на ниски цени - от OneTouch до Durex и Виталис, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 44.210.237.158
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame