интернет магазин

Реклама

Гъбен комплекс Immune Blend

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Магнитна чаша за вода 380мл11.26лв

 Продадено 

 • Описание
 • Детайли
 • Мнения
 • Цена Доставка

Магнитна чаша за намагнитена вода

Магнитната чаша има свойството да намагнитва водата в продължение на 1-2 часа. Ефектът на намагнитената вода е постоянен в продължение на 5 дни, но оптималната магнитна памет е 3 дни.

Намагнитената вода се приема редовно 2-3 месеца.
Тя има синергичен ефект - да усилва другите видове лечения - например: ако се втрива с билкови продукти, ще усили действието на билките многократно и ще съкрати времето за лечение. Намагнитената вода е диуретична, лека, усвояема, минерализирана, не формира микрокристали, пречистваща.

Магнитна чаша

Приложение:

 • действие върху черния дроб: бързо намалява обема при увеличен черен дроб, изхвърля жлъчните камъни при жлъчно каменна болест, за 2-3 месеца напълно изчезват. Приемат се 2-3 литра намагнитена вода дневно.
 • Действие върху бъбреците: увеличава количеството на отделената урина, камъните се разтварят относително бързо за 8-10 седмици. При задържане на урина се дава 50-100мл намагнитена вода на всеки половин час.
 • Действие върху кожата настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания - псориазис, екземи, акне
 • Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар). Нивото на холестерола и уреята често се връща към нормалното. При затлъстяване се пие 2-3 литра намагнитена вода дневно.
 • Действие върху храносмилателната система: стимулира перисталтиката на червата, което е във връзка с действието на намагнитената вода върху жлъчката. При храносмилателни смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, газове, запек и др.)
 • Действие върху нервно-хормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Регулира трайно спадане на повишено кръвно налягане, както и нарушения в хормоналната система.
 • Действие върху телесни течности (кръв и лимфа) деуретично помага за ликвидация на затлъстяването и изчезването на отоците. Действието се наблюдава след 2-3 месеца с пречистване на организма.
 • Други действия: Намагнитената вода активно действа върху бързото покълване и растеж на растенията. Те стават по-устойчиви при ниски температури, порастват с 20-40% повече от другите растения. Отрязаните цветя, поставени в намагнитена вода издържат много седмици. Намагнитената вода, поставена в радиаторите и акумулаторите на моторните превозни средства, премахва наслояванията и утайките. В строителството, увеличава с 30-40% якостта и устойчивостта на бетона при натоварване.

Чаша за намагнитване на вода

Магнитната чаша е от алпака (неръждаема), с вграден магнит в капака, освен за вода е пригодена и за чай и други течности.

Обем: 350мл

Производител: Китай

      __________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Използвайте системата на магазина за разширено търсене: За да се намери съответствие, изписвайте думите на кирилица!

Откъде да поръчам в интернет

      Поръчка за Магнитна чаша за вода 380мл, цена 11.26 лв., можете да направите още сега. При поръчка до офис на Еконт, куриерската услуга е на още по-ниска цена!


 • 9% отстъпка с Еконт
 •     При доставка с Еконт ползвате
      9% отстъпка от куриерската услуга!
 • Транспортно тегло: 0.52кг

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Този продукт няма как да достигне до Вас без услугите на куриерска фирма. Най-ниска цена за доставката е ако вземете пратката си от офис на Еконт, ако във Вашето населено място има такъв. За подробности прегледайте нашите условия за доставка на съответната страница.
По Еконт!

За да Ви излезе по-евтино: Ако при нас сте открили продукта, който Ви интересува, на много добра цена и го поръчате ще платите примерно 4лв за доставка до офис и така той ще се оскъпи. Но ако заедно с него поръчате и други продукти, които са Ви необходими в ежедневието /козметика или др./ - така сумата за куриерската услуга ще се разпредели върху различните продукти и ще оправдаете разходите, които ще направите за доставката.
Т.е.: Поръчвате 1 продукт на стойност 30лв и плащате 4лв за доставка - така той се оскъпява с 4лв. Но ако поръчате този продукт, заедно с други /шампоан, паста за зъби, крем/ на стойност още 30лв, така оскъпяването на отделните продукти ще е по-малко.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас!
Разгледайте нашите Промоции!
 

Котешки Нокът Вилкакора


Разглеждали ли сте ...

Ехинацея капки
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 34.205.93.2
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame