интернет магазин

Реклама

Благ мехлем

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Магнитни стелки № 35-3843.60лв

Промоционална цена за количество (бр/лв)
1
43.60лв
2+
32.70лв
Добави към кошницата:


 • Описание
 • Детайли
 • Мнения
 • Цена Доставка

Магнитни стелки с четири зони Биомаг.

Стелките понижават умората на краката, стабилизират кръвното налягане и работата на сърцето, активизират имунната система, подобряват паметта и работата на мозъка, нормализират храносмилането, възстановяват нормалното кръвообръщение в артериите и вените.Магнито-масажните стелки БИОМАГ се базират на теорията за великите открития на древнокитайската медицина - връзката между акупунктурните и рефлексо-генните зони на човешкия крак и всички останали органи на тялото. Когато човек ходи бос, стъпалото се масажи-ра, тренира се и се укрепва целия организъм. Как да се по-стигне този удивителен ефект, ако сме свикнали да ходим с обувки? В този случай могат да ни помогнат стелките БИОМАГ, които Ви доставят удоволствието от кон-такта с естественото поле на земята, както е при ходе-нето бос по росата, намаляват умората и връщат ра-достта от усещането за сила и здраве.Стелките БИОМАГ са произведени от хигиенична пластика, в основата на която са вградени лечебни маг-нитни сфери. Неголемите еластични шипове изпълняват ролята на масажор, създават въздушен пласт между стъпалото и стелката. По този начин се достигат ред полезни за Вас ефекти: биологически активните точки на стъпалото получават двоен масаж - магнитен и физиологичен и при това се отваря по-голям приток на въздух към крака. В това се състои разгадаването на тайната за изцелението и укрепването на Вашия организъм.

Отзиви за магнитни стелки

БИОМАГ

 • Понижават умората на краката
 • Активизират имунната система
 • Стибилизират кръвното налягане
 • Стабилизират работата на сърцето
 • Нормализират храносмилането
 • Подобряват работата на мозъка
 • Подобряват паметта

Действие на магнитните стелки

Магнитната стелка действа чрез множеството рефлексогенни зони разположени на стъпалото и чрез акупунткура върху всички органи на организма. Природата е създала ходилото така, че да допира неравната повърхност и това не е без значение за правилното функциониране на организма - чрез ходенето организма тренира и закалява не само мускулите но възейства върху всички органи в тялото - това е извество от хилядолетия на традиционната китайска медицина.

От друга страна Земята притежава магнитно поле, което силно се снижава от масивните сгради, в които в днешно време прекарваме повечето от времето си. Тези сгради блокират и енергията освен на земята и на слънцето и за да се уравновеси хармонията са вградени магнитни сфери в стелките, създаващи поле което е близко до естественото такова на планетата земя. На повърхността на стелките са разположени еластични шипчета, чиято цел е чрез масаж да имитират неравната повърхност, върху която биха стъпвали босите ни крака.

Много заболявания са свързани с отслабване на биоенергията на човека - затова на всички точки на земята са разработени методи за възстановяване на здравето, използвайки рефлексогенните зони на стъпалото.

Използване на магнитни стелки е най-необходимо на тези, които чрез професията си натоварват и уморяват краката си.

Руски магнитни стелкиНачин на носене на магнитни стелки

Магнитните стелки се слагат в обувките с масажиращите шипове нагоре, за да може да контактуват със стъпалото. Ако е необходимо стелката предварително се изрязва до необходимият размер.

Ефективно е да се сложат в домашни обувки стелки, сутрин, и да се ходи с тях около пет десет минути вкъщи - това ще ви ободри за целия ден, както би ви подействала ободряващо една гимнастика. Допира на боси крака със стелките е още по полезно заради по-качественият масаж, който ще се осъществи.

След това носете стелките отначало по два три часа дневно, като във времето постепенно увеличете часовете. Здравословното състояние се подобрява съществено още през първите десет дни - намаляват отоците, ръцете и краката стават по топли и намалява умората в крата. Обменните процеси и кръвообръщението се активизират и започва интензивно детоксикиране на организма, което може да предизвика дискомфорт, болки в болните участъци на организма, сънливост. След постепенно преминаване на този етап, здравето се възстановява и стабилизира.

Можете да спите със стелките и ще подобрите резултата - стелките закрепете със чорапи към краката - особено ефективно е ползването по този начин на магнитните стелки от хора, страдащи от студени крака и безсъние.

Да не се използват от бременни жени.

Да не се използват:

При индивидуална непоносимост към магнитотерапия и при бременност, не използвайте стелките.

Действие, мнения, отзиви, информация:

Акупресурни стелкиПри произвдството на стелките са използвани материали като хигиенична пластика и те не поемат влага, могат да се измиват с вода. Могат да бъдат ползване до 7-8 години при добри грижи за тях. Еластичните шипова на стелките изпълняват ролята на масажори и създават въздушна възглавница между стелката и стапалата, като така достигат до още резултати като удвояване на масажа и комбиниране на физически и магнитен масаж. Връзката между акупунктурните и рефлексогенните зони е разкрита още от великите древнокитайски медицински открития и когато ходим боси не губим връзката си със земята, укрепваме организма си и сме здрави.

Резултатите от употребата на стелки са анализирани в различни точки на света и са установени следните ползи:

 • преминава радикулитна болка в гръбначният стълб
 • увеличава се устойчивостта на имунната система
 • студени ръце и крака се затоплят
 • нормализира се кръвообръщението
 • наблюдава се подобрение във накуцващ човек след половинчасова употреба на стелката
 • в резултат на магнитотерапията, гъбичните заболявания се преместват в повърхностния слой и се облекчава процеса на борба със заболяването
 • оказват благоприятно влияние при белодробни болести
 • намаляват болките в сърцето
 • изчезват слединфарктни симптоми
 • отминават сипмтоми на радиоктивна болест
 • регулира се нивото на кръвната захар
 • подобрява се зрението, най-вече далекогледството.

Към стелките получавате подробно описание не само на стелките, но и на акупунктурните точки на стълаото и крака - четири цветни схеми с описание на точките.

Производител:

Надежда ООД

Русия

Сертифицирани с ТУ 9444-003-21664678-97

Търсения: magnitni stelki, magnitna stelka, akupunktura na kraka, акупунктурни стелки, акупресура на стъпалото, акупресурна стелка.

      __________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!!

      Използвайте системата на магазина за разширено търсене: За да се намери съответствие, изписвайте думите на кирилица!

Откъде да поръчам в интернет

      Поръчка за Магнитни стелки № 35-38, цена 43.60 лв., можете да направите още сега. При поръчка до офис на Еконт, куриерската услуга е на още по-ниска цена!


 • 9% отстъпка с Еконт
 •     При доставка с Еконт ползвате
      9% отстъпка от куриерската услуга!
 • Транспортно тегло: 0.12кг
 • Вносител/Производител: Самоздрав, Биомаг

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Този продукт няма как да достигне до Вас без услугите на куриерска фирма. Най-ниска цена за доставката е ако вземете пратката си от офис на Еконт, ако във Вашето населено място има такъв. За подробности прегледайте нашите условия за доставка на съответната страница.
По Еконт!

За да Ви излезе по-евтино: Ако при нас сте открили продукта, който Ви интересува, на много добра цена и го поръчате ще платите примерно 4лв за доставка до офис и така той ще се оскъпи. Но ако заедно с него поръчате и други продукти, които са Ви необходими в ежедневието /козметика или др./ - така сумата за куриерската услуга ще се разпредели върху различните продукти и ще оправдаете разходите, които ще направите за доставката.
Т.е.: Поръчвате 1 продукт на стойност 30лв и плащате 4лв за доставка - така той се оскъпява с 4лв. Но ако поръчате този продукт, заедно с други /шампоан, паста за зъби, крем/ на стойност още 30лв, така оскъпяването на отделните продукти ще е по-малко.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас!
Разгледайте нашите Промоции!
 

Котешки Нокът Вилкакора


Информация за производител

Разглеждали ли сте ...

Ехинацея капки
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 34.205.93.2
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame