интернет магазин

Реклама

Поръчай картина по твоя снимка

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Масло, А4, Тъмна акалипа

247.00лв

Картина по снимка, в рамка, с ефект.

Интернет поръчка сега:


Ефект Маслени бои
Размер А4, 21/30см
Рамка: Тъмна акалипа


  • Направете поръчката.
  • Изпратете ни снимката на e-mail-а ни от страницата Контакти
  • Ще Ви изпратим подробни снимки на това, което ще получите.
  • Едва след това ще пристъпим към реализирането на картината.
  • Ще се свържем с Вас за уточняване на срока, в който ще получите готовата картина!

Масло, А4, Тъмна акалипа

Всички рамки се изработват индивидуално за всяка картина. С поръчката на картина по ваша снимка, получавате уникална вещ, която ще бъде част от дома и ще радва дълги години притежателите си.

Когато човек поръчва такава важна вещ, е нужно да отдели специално внимание - дали ще бъде подарък за някого, или ще украси нечий дом. Картината, запечатала важен момент, ще остане за поколенията и ще се предава от баща на син и от майка на дъщеря!

Направете изборът си добре, вложете повече, получете безценна вещ!

Как точно да поръчате: използвайте бутона по-долу за да добавите продукта към количката и продължете с потвърждаването на поръчката. След като потвърдите успешно поръчката, напишете ни в свободен текст писмо на имейла ни и в писмото прикачете снимката, която искате да превърнем в картина (адресът на имейла ни се намира на страницата Контакти). След като получим поръчката и снимката, ще се свържем с Вас за да уточним подробностите. Преди да пристъпим към изпълнението на поръчката, ще Ви изпратим снимков материал за това, как ще изглежда готовият продукт. Картината ще получите чрез куриер, като доставката ще Ви е безплатна. Ние поемаме всички непредвидени разходи при проблем, възникнал около транспорта на картината - ако бъде повредена, ще я възстановим или изцяло изработим отново. Когато получавате картината си от куриера, ще можете да я прегледате.

  • Срок на изпълнение: не разчитайте на бързо изпълнение на поръчката - нужно е повече време! Предвидете повече време ако поръчвате за да направите подарък! Възможно е да се забавим, възможно е картината да се повреди при транспорта и да е необходимо да я изработим наново. 10 работни дни е срок, в който обикновено изпълняваме поръчките, но не можем да го гарантираме! В случай на проблем с транспорта е възможно срокът да се увеличи дори до месец!
  • Цена на доставката: куриерската услуга е за наша сметка!
  • Начин на плащане: за Ваша и наша сигурност и улеснение, единственият начин на плащане е чрез наложен платеж при получаване на картината!
  • Опаковка: опаковката на картината е съобразена с необходимостта да бъде запазена цялостта й при транспорта. Ако поръчвате картината за подарък е необходимо да я преопаковате за целта.

Качество и професионализъм!

Съчетайте високото качество на рамката с внимание към експлоатацията на картината, която ще имате! Изберете подходящо място, за да предпазите рамката от въздействието на прекалена топлина. Не е добре картината да бъде изложена на пряка слънчева светлина. На всички картини поставяме най-доброто защитно антирефлексно стъкло и в съчетание с висококачественият печат и избора на правилно местоположение, луксозната картина няма да изгуби нищо от първоначалният си вид. Всяка картина получавате окомплектована с антирефлексно стъкло и механизъм за окачване според вертикалната или хоризонталната й ориентация.

Картината е луксозно бижу във всеки дом - грижете се добре за нея!


Поръчайте картина с Ефект Маслени бои, Размер А4, 21/30см и рамка Тъмна акалипа като натиснете бутона Добави и после следвайте стъпките за да потвърдите докрай поръчката!


Масло, А4, Тъмна акалипа

Арт Картини По СнимкаПоследвайте ни в Инстаграм!


Добави към кошницата:


Подарък картина от моя снимка


Разглеждали ли сте ...

Ефекти на картините

Полезно & Интересно

Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, косопад. Продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: ЖенШен, Саменто, Супермагнезий, семе от метла. Козметика против стрии, целулит поръчайте заедно с зелен чай и етерични масла. Презервативи на ниски цени - от OneTouch до Durex и Виталис, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 44.210.237.158
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame