интернет магазин
Талодерма

Реклама

капсули Херкампури

Категории
Реклами

Крем Биограция

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 
 

Поръчка с Еконт

 


Черна кралска мравка екстракт 10флакона х10мл Д. Кожухаров ЕТ

Ако поръчате този продукт, можете да поръчате и 1 брой Herbamedica UP 30таблетки х 900мг с 5% отстъпка!

10.33лв  10.00лв
Промоция: 3% отстъпка

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Детайли
 • Мнения
 • Промоция

Екстрактът от Черна кралска мравка стимулира черният дроб и подпомага изхвърлянето на токсините от организма.

Екстрактът е резултат от съчетаването на традиционната китайска медицина и съвременната производствена технология. Флаконите Черна кралска мравка са продукт със световна известност.

Флакони Екстракт Черна Кралска мравка

Общо описание:

 • Препаратът притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.
 • Употребата му възстановява, подсилва и поддържа имунната система на човешкия организъм.
 • Екстрактът има силно изразен стимулиращ кръвообръщението ефект, с което се обяснява благоприятното му въздействие върху дейността на всички вътрешни органи.
 • Подпомага организма при умора и изтощение, при безсъние.
 • Съдейства за доброто функциониране на черният и белият дроб.
 • Съдейства за поддържане функциите на опорно двигателният апарат.
 • Допринася за доброто зрение и здрави зъби.
 • Благоприятно повлиява потентността и забавя процесите на стареене.

Черна кралска мравка

Предназначение:

Флакони Екстракт от черна кралска мравка са хранителна добавка и не могат да й бъдат приписвани лечебни свойства. Екстрактът притежава редица качества, използвани в традиционната китайска медицина и въплътени в продукта ''Екстракт от Черна кралска мравка'' от съвременните технологии. Действието на екстракта се изразява в цялостното тонизиране на организма и действа за неговото укрепване, благоприятното му влияние засяга подобрена потентност, забавя стареенето на организма, съдейства за укрепване функциите на белия дроб и черния дроб, благоприятно се отразява на безсънието, при физическа изтощеност и преумора, поддържа функционирането на опорно двигателният апарат и засилва имунната система на организма.

Черна кралска мравка флакониНачин на приложение:

Металното фолио на флакона се пробива с приложената в кутията сламка за еднократна употреба. Съдържанието на флакона се изпива, като преди това трябва да се разклати.
Дневната доза Черна кралска мравка се препоръчва да бъде по 1 флакон, 3 пъти дневно, т.е. три флакона дневно. Флаконите се приемат преди хранене. Един флакон е 10мл.

Предупреждения:

Не превишавайте дневната доза. Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Състав:

Състав на 1 флакон (10ml):
Екстракт от черна кралска мравки
(Polyrhachis Vicina Roger extract)
1.2 g
Астрагал (Astragalus Root)0.6 g
Акантопанакс
(Eleutherococcus senticosus)
0.45 g
Женшен (Panax Ginseng)0.3 g
Тръстикова захар2.5 g
Етанол0.3 ml
Калиев сорбат0.003 g
Пречистена водадо 100%

В състава на продукта са вложени екстракт от китайска черна кралска мравка, женшен и висококачествен пчелен мед.

поръчка за черна кралска мравка

Състав на дневната доза (30ml):
Екстракт от черна кралска мравки
(Polyrhachis Vicina Roger extract)
3.6 гр
Астрагал (Astragalus Root)0.18 гр
Акантопанакс
(Eleutherococcus senticosus)
0.135 гр
Женшен (Panax Ginseng)0.9 гр
Тръстикова захар7.5 гр
Етанол0.9 мл
Калиев сорбат0.009 гр
Пречистена водадо 100%

Кралска мравка афродизиак

Описание:

Флаконите съдържат течност с бледо-жълт или жълто-кафяв цвят, сладка на вкус, със слаба непрозрачност.

Спецификация: 10 флакона по 10мл.

Приложение:

Като имуностимулатор, като помощно средство благоприятстващо функцията на белия и черния дроб и опорно двигателния апарат, при безсъние, умора, изтощения, като тонизираща напитка. Подходящ за хора, подложени на химио и лъчева терапия. Забавя процесите на стареене, подобрява зрението, заздравява зъбите.

Съхранение и употреба:

Да се разклати преди употреба. Металното фолио на флакона се пробива със сламката.
Да се съхранява на тъмно, сухо и прохладно място и да се пази от достъп на малки деца.

Афродизиак кралска мравка

Производител:

Нан чанг чуан здравословни храни ООД, Китай


Следващата информация е за Черна мравка на капсули на ТНТ-21:

Внимание, цената на продукта е нормалната и не е:

ПРОМОЦИЯ! ТОП ЦЕНА! СУПЕР ЦЕНА! САМО СЕГА!

Основното предназначение на продукта е за ставите и костите, но също така е широко известен с действието си на афродизиак. Но внимавайте!!! В нашият магазин Черна кралска мравка е на цели 10-11лв и не е на ТОП ЦЕНА или на ПРОМОЦИЯ или на СУПЕР ЦЕНА от 17 или 24лв!! (Ако желаете можете да го потърсите и да си го поръчате и на тази цени!) Разбира се, ако нашата цена Ви притеснява, понеже е твърде ниска, можете да потърсите и друг продукт с Черна кралска мравка - например срещаме често други капсули на още по-ТОП ЦЕНА от 30, 40 или 60лв. Малко се затрудняваме да сравним продуктите, тъй като на този прекрасен конкурентен продукт не можем да открием съдържанието - пише разни прекрасни съставки но колко са, те ли са, стандартизирани ли са, проверени ли са, кой е производителя, кой е вносителя, и кого изобщо го интересува това, в крайна сметка ако си го поръчате, рискувате Вие да пострадате не някой друг. Вярно пише че съдържа Йохимбе например, е от друга страна пък не пише за противопоказанията при прием на Йохимбе. Но при това имате възможността да си го поръчате на ТОП ЦЕНА! Продължаваме с опитите да открием съдържанието и.. не успяваме. Поне знаем колко е в този продукт: 495мг. Отделно: този продукт е внесен в България от фирма, която внася подобни продукти повече от десетилетия. Ако има и някакво значение, тези капсули Черна кралска мравка са произведени в Китай, в Шанхай, от производител, който произвежда от много десетилетия. Не че има някакво значение, но този продукт има и обявено съдържание, на което може да се вярва - екстракт от Black ANT - 495mg. Сега започваме със суперлативите какъв невероятен афродизиак, секс стимулант и вълшебен елексир е черната кралска мравка:

Афродизиак Черна Кралска Мравка капсули

Според рекламите (донякъде и според древните легенди, които се разпространяват в селцето Чуанджнфу кихо ши ши Ва в северните части на южен Китай, където според някой кралят на индонезийците е боготворял една особено едра мравка, но понеже е бил леко чернокож са кръстили мравките Черни кралски мравки) и така според рекламите, след прием на капсула от Черната кралска мравка, която при нас все още е на нормална цена и не е на промоция, рискувате женското съсловие във въпросното селце Чуанджнфу кихо ши ши Ва да прекръсти, така известната със стимулиращото си действие мравка, на Вашето име. (Е, възможен е и конфликт със Организацията на пеещите девици от съседните селца Хи хон Ва и не помним как се казваше другото.) Но да се върнем към чудодейното действие на капсулите, произведени от Sunever Biology и внесени от ТНТ-21, но широко рекламирани като мощен и безкомпромисен афродизиак. Както вече разбрахте, въпросните капсули се грижат за такива неща, като това Организации като горната да се разпадат за часове. Дори за минути, но не и прекалено малко минути! Действието на капсулата се изразява в много твърдо заемане на позиция относно легендите за подвизите на индонезийският крал в северно-южното селце в Китай, чието име няма да повтаряме отново. При това тази твърда позиция продължава достатъчно дълго, за да прераснат легендите в постоянно повтарящи се митове, които слушателките искат отново и отново да им разказвате. Дотолкова често да ги повтаряте, че започваме да се притесняваме да не ви омръзне - в случая смятаме да Ви предложим разнообразие и в следните продукти. Известно, е че разнообразието е нещо почти толкова полезно, колкото капсулите от кралска мравка, при това черна! Всъщност и черни на цвят разнообразия предлагаме, но тук говорим за мравки и селца в Китай. Силното действие на капсулите като афродизиак не е само плод на митове и легенди - въпреки че кого го интересува съдържанието на капсулите, все пак ще го повторим - 495мг екстракт. А в екстрактът се съдържат: магнезий, калций, фосфор (няма нефрит за съжаление на Китайският император), още селен, витамини, желязо и витамини. Забравихме: много витамини! Китайците, както знаете, са много мъдър народ: черната кралска мравка е много хранителна и съдържанието на белтъчини, т.е. протеини в нея е 42% - т.е. може спокойно да си консумирате мравки и ще се чувствате заситени преди, след, по време и т.н. Скоро не сме споменавали, че при нас продукта не е на СУПЕР ПРОМО ЦЕНА! Какво обаче е написал вносителят на продукта на етикета:

Съдържание:

Съдържание в една капсула:
екстракт от Black Ant (Черна кралска мравка) (Black Ant Extract powder 5:1) - 480мг

Тук е мястото да изредим по подробно какво съдържа екстракта: 42% протеини - както разбрахте Мравките са много питателна храна, (нямаме представа за вкусовите качества) - те съдържат над петдесет хранителни вещества. Калций (това същото много помага за костите и ставите), селен, цинк (май се повтаряме), желязо (като нашата родна коприва, която ако не знаете е суперхрана също като годжи бери, лиций, представете си ако съчетаете действието на черната мравка с това на лицият, по познат с името годжи бери), магнезий, аминокиселини, фосфор (това не е нефрит)!

Забравихме витамините: B1, B2, B6, A и Е и още няколко неоткрити все още от науката!

Специфични съставки: АТФ (аденозинтрифосфат) (каквото и да е това), формалдехид (моля?), ензими: това са част от специфичните компоненти в основната съставка на горката черна кралска мравка - мравчена киселина. Какво прави това, първото, с трудното име единозинтрифосфат? Снабдява тялото с енергия. В нашият случай специално снабдява с много мощна и ефективна и незаменима енергия специфични части от тялото. (Не се шегуваме, питайте дамското население на Чуанджнфу кихо ши ши Ва).

Действие на Черна кралска мравка:

Какво е написал производителят: По-скоро вносителят, който ако не сте забравили не е неизвестен, дори е много известен: Той ни е написал, че по света, в много страни, това ще рече дори и извън въпросното селце в северен южен Китай, използването на мравките като храна има дълги традиции. Не знаем защо, но направихме връзка с числеността на населението на Китай. Черната мравка е натурална природна хранан и се използва в Китай повече от три хилядолетия - от по-рано от цели хиляда години преди новата ера. Всъщност, според нас, много е възможно да се е използвала като храна и от десетки пъти повече време назад, в крайна сметка и австралопитекът е трябвало да се храни! Какво ни е написал вносителят за самият продукт:

Афродизиак Черна мравка Мнения:

Не, никъде не е написал, че черната кралска мравка е афродизиак, и съвсем нормално - Черната мравка има много добри други действия и е търсена и заради тях:

 1. Много добър помощник при ревматоиден артрит и периартрит
 2. Много добър помощник на хора, с автоимунни заболявания.

Рекламите в интернет добавят: СУПЕР сексстимулант, афродизиак с незаминемо действие и ТОП ЦЕНА! (Двойна, тройна) (Жалко, че и при нас не е на ТОП ЦЕНА и ПРОМОЦИЯ!!!)

Относно продукта: Съчетание на съвременните технологии и традиционната китайска медици. (Естествено, въпреки, че китайците са древен и мъдър народ, нямаме спомени да са произвеждали капсули в древността - предпочитали са натуралните неща в естественият им вид и питателна стойност, за ужас на девическите организации.)

Сега следва информация за употребата на топ продукта, супер капсулите, промо екстракта Афродизиак Черна кралска мравка (за който, вносителят не е написал че е афродизиак, всъщност, написал ли е някъде че е кралска мравката?):

Употреба:

От две до три (2 до 3) капсули, два (2) пъти на ден, след хранене.

(Тук е мястото да вметнем, че за никакви половин час преди, 15 минути преди, един час преди... не става въпрос. По тази логика, два пъти на ден членките на организацията от селцето в северен южен Китай ще имат особени проблеми за запазване на членството си в организацията. А и какво да кажем ако жена реши да се възползва от другите ценни действия на екстракта - все пак основното действие, ако не грешим, е да подпомогне артрити и периатрити и автоимунни заболявания. С две думи: изпробвайте капсулите, изчакайте да се натрупа ефекта от употребата му и преценете подобрението. Ако се окаже, че прочитането на този текст е било по-ефективно за твърдостта на митовете и легендите, може би просто този продукт не е вашият и трябва да изпробвате Черна кралска мравка флакони, продуктът, който ние харесваме! Тук е моментът да ви кажем, че сме го ползвали, макар да говорим в множествено лице, все пак че сме го ползвали самостоятелно...)

Информация от ТНТ-21 за Черна мравка капсули:

Екстрактът от Черна кралска мравка е добър помощник на хора, страдащи от ревматоиден артрит, периартрит и автоимунни заболявания.

Съчетание на традиционната китайска медицина и съвременната технология.

Черната кралска мравка

се използва традиционно в китайската медицина и се счита за много питателна храна, която съдържа 42% белтък, аминокиселини, магнезий, калий, фосфор, желязо, селен и витамини.

Употреба:

По 2 или 3 капсули два пъти дневно след хранене.

Свързани продукти:
ТНТ Екстракт от черна кралска мравка 90к.
Черна мравка и женшен 12флак.х 10мл Гуо

      __________________

      Напомняме, че използването на снимки и текст с търговска цел е забранено!! 

      Използвайте системата на магазина за разширено търсене: За да се намери съответствие, изписвайте думите на кирилица!
      Можете да рекламирате в този уебсайт, вижте повече тук: Реклама

Откъде да поръчам в интернет

      Онлайн поръчка за Черна кралска мравка екстракт 10флакона х10мл Д. Кожухаров ЕТ, цена 10.21 лв., можете да направите още сега. Ако вземете поръчката си от офис на Еконт, куриерската услуга ще бъде още по-ниска!
 • 6% отстъпка с Еконт
 •     При доставка с Еконт ползвате
      6% отстъпка от куриерската услуга!
 • Транспортно тегло: 0.15кг
 • Вносител/Производител: Димитър Кожухаров ЕТ

Вашият отзив за продукта може да бъде полезен на други потребители - напишете мнението си.  Напиши отзив.
Евтина доставка!
Ако Ви се струва неизгодно да поръчате само този продукт - разгледайте продуктите ни с промоционални цени.
Тъй като се стараем да предлагаме много ниски цени, стойността на куриерската услуга лесно се покрива от парите, които сте спестили поради това, че сте закупили необходимите Ви стоки на по-ниски цени от нас, а с включване в поръчката на стока на промоционална цена, правите още по-изгодна Вашата покупка!
Разгледайте нашите Промоции!
По Еконт!


Херкампури Gentianella alborosea


Информация за производител

Разглеждали ли сте ...

Шипково масло против бръчки

Нови продукти  [още]

Walmark Калмацин Остео 30табл.
10.70лв  10.38лв
Промоция: 3% отстъпка
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 54.81.119.14
Био Клеева Тинктура
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame