интернет магазин

Реклама

Ефекти на картините

Реклами

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Условия за ползване

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

Важна информация, с която декларирате, че сте се запознали и съгласили:

 

    Интернет каталога е с територия на действие селищата в Р България, до които куриерската служба Еконт извършва доставки. Изпращаме поръчките чрез Еконт!

    Единственият начин за плащане е чрез наложен платеж (наложен платеж с пощенски паричен превод). 

    Предложените за продажба артикули могат да бъдат в състояние, в което е възможно да бъдат добавени в "количката" и в такова, когато не е възможно да бъдат добавени към "количката" Ви. Тяхната наличност не е обвързана с това състояние, тъй като в системата на каталога не водим количествената наличност на продуктите, а само отчитаме възможна ли е навременната доставка на даденият продукт.

    Поръчката на стока чрез системата, е декларирано желание от Ваша страна да ви изпратим определена стока на посочения от Вас адрес, с цел да я закупите. Възможно е първоначалната поръчка да бъде предоговорена чрез различните начини за връзка. Статуса и съдържанието на поръчките, подадени в системата е информационен и не може да бъде приравнен към осъществяването и изпълнението на поръчката.

    Направили сме необходимото да ви предоставим информация за стоките, които продаваме, приложили сме връзки с интернет страниците на производителите или вносителите на стоките. Стоки, за които няма въведена допълнителна информация /снимка или текст/ да не се считат за предложени за продажба, при поръчка на такава стока приемаме, че клиентът е запознат с нея. Ние не можем, и не поемаме отговорност за информацията подадена за продуктите - тя е изцяло основана на подадената от производителя/вносителя или изрично е споменат източникът й! Поради динамичността на информацията за продуктите, не гарантираме, че предоставената в каталога е актуалната информация в момента!

    Непотърсване на пратката или друг некоректен отказ да приемете поръчката ще доведе до загуби за куриерски услуги за нас, които ще потърсим от Вас по законовият ред.

    Всички обявени цени са крайните които заплащате.

    При потвърждаване на поръчка в системата на магазина трябва задължително да получите потвърждаващ e-mail. При липса на такъв е възможно заявката да не е приета, да нямаме информация за нея и съответно да не я изпълним. При грешно попълнен e-mail адрес в Регистрацията Ви, имаме правото да не изпълняваме поръчката Ви! Моля четете внимателно информацията по време на създаване и след потвърждаване на поръчката! При подадена поръчка без регистрация, не можем да гарантираме коректното й получаване от нас, не получавате потвърдителен e-mail, не ползвате възможни допълнителни отстъпки и минималната стойност е 5лв. При подадена поръчка с некоректна информация за връзка и невъзможност за свързване с клиента, поръчката се счита за невалидна!

    В срок от 14 дни след получаване и плащане на стоката имате право да се откажете от нея без да посочвате причина, като ни я върнете по куриерска служба на посочения от нас адрес за ваша сметка и изисквате наложен платеж за сумата, която сте платили за нея. За целта трябва да ни уведомите предварително, и стоката да бъде с ненарушен търговски вид. Адреса за връщане на стока ще ви потвърдим незабавно в отговор на вашето уведомяване. Платформа за решаване на спорове: тук. При каквито и да било въпроси от Ваша страна относно рекламации или друго, свържете се с нас чрез страницата за Контакти. Формуляр за отказ на покупки: тук (достатъчно е да се свържете с нас в свободен текст!). При направен отказ на направена поръчка след като е изпратена (предадена от нас на куриера), се задължавате да потърсите пратката при куриера и да откажете приемането й, заплащайки куриерската услуга.

   С екологична цел не изпращаме информация за поръчката на хартиен носител: съгласявате се информацията да бъде само в цифров вид, а ако желаете стокова разписка е необходимо да ни уведомите при подаване на поръчката.

    Акта на свързване с нас и подаване на поръчка по какъвто и да е начин: чрез системата, чрез директен e-mail или друг начин, включва деклариране от Ваша страна, че сте се запознали и съгласили с настоящите Условия.

    Търговец и доставчик е фирма Теншин ЕООД ID205781524 с адрес гр. В.Търново, ул. „С. Велики" 6, за контакти: bgdrogeria@abv.bg.

    Приемаме, че при посещението си в интернет магазина няма по никакъв начин да го използвате по злонамерен начин, причинявайки вреда на нас или трети лица. Не поемаме никаква отговорност за вреди, нанесени на Вас или трети лица вследствие от посещението Ви в интернет магазина. Информация, разменена в резултат на комуникацията между нас и клиента, не може да се използва във вреда на нито един от двамата, или трети лица. Считаме, че сте запознати с пълната информация за продукта, който поръчвате. Изрично подчертаваме, че информацията за стоките е изцяло предоставена от производителите или вносителите им. Използваме материали от сайтове на производители /дистрибутори/ единствено с цел представяне на продуктите им и осъществяване на връзка с техните интернет страници - /авторските права на тези материали са съответно тяхна собственост/. Не поемаме отговорност при злонамерени вмешателства в съдържанието на този сайт или за технически грешки.

За поръчки до 5лв се начислява допълнителна "Такса за малка поръчка" в размер на 1.00лв.
Запазваме си правото да откажем поръчки на стойност до 5лв.
Възможно е да сме включили изискване за минимална стойност на поръчката: 5лв!

 

За доставката на пратките ползвате 6% отстъпка от цените на куриерската услуга на Еконт Експрес!

 

Доставка & Плащане и Поверителност & Лични данни са част от общите Условия за ползване на магазина.

 

Някой права запазени! Копирането на текстов и снимков материал за продуктите е забранено!

 

>>---------X-X-X---------<<

 

Поверителност & Лични данни

Нашата политика за лични данни не включва нищо в повече от стандартната необходимост от данни за да може Вашата поръчка да достигне до Вас. Не прилагаме агресивни маркетингови стратегии и скрити съгласия, които трябва да дадете за да можем да Ви изпращаме безброй рекламни съобщения или др.

Администратор и лице, отговорно за Защитата на личните данни е:

Теншин ЕООД, ЕИК 205781524, гр. В.Търново, ул. „С. Велики" 6, bgdrogeria@abv.bg, А. Стефанов.

Необходими данни, които ни предоставяте и съхраняваме:

Име, e-mail адрес, телефон, адрес за получаване на поръчките, IP адрес.

Обработване на личните Ви данни:

Обработваме Вашите лични данни за следните цели:

 • За да се свържем с Вас за уточняване на поръчката Ви.
 • За да изпратим поръчката Ви чрез куриер до посоченият от Вас адрес.
 • С цел да Ви предоставим вид отстъпка е възможно да Ви изпратим писмо на предоставеният от Вас e-mail адрес.
 • Ако сте поставили отметка в полето "Запишете се за e-mail новини." се съгласявате ако в бъдеще въведем изпращането на редовни информационни съобщения да Ви ги изпращаме на посоченият e-mail (В момента нямаме такава практика).
 • При липсата на отметка в "Запишете се за e-mail новини." имаме правото да Ви изпратим инцидентно информационно съобщение (до 1 - 2 годишно).

Предоставяне на трети лица на личните Ви данни:

Предоставяме Вашите лични данни в следните случаи и за следните цели:

 • На куриерската фирма предоставяме: Име, Телефон, Адрес или посоченият от Вас офис на куриера.
 • При некоректност при получаване на пратката (безпричинно непотърсване или друго) предоставяме Вашите лични данни на законовите органи с цел възвръщане на загубите за куриерски услуги.
 • При поискване от държавни институции в предвидените от закона случаи.
 • С цел показаване на реклами в сайта е възможно да използваме рекламни фирми, които са трети страни, за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация на база бисквитки (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

Срок, промяна, заличаване на Вашите данни:

Заличаване на Регистрацията Ви става след Ваше искане. Срокът, в който съхраняваме данните Ви е неопределен. По всяко време можете да поискате от нас промяна или заличаване на данните Ви чрез посочените начини за връзка.

 • Всички Ваши данни са защитени съобразно действащото законодателство.
 • Никаква информация, разменена по време на комуникацията между нас и Вас не може да бъде използвана за други цели, освен посочените.

 

>>---------X-X-X---------<<

 

 

 

ДОСТАВКА & ПЛАЩАНЕ

Магазинът е с територия на действие селищата в Р България, до които куриерска фирма Еконт извършва доставки!

 

 

 

Куриерска услуга

 


* * *

Накратко:

 • Изпращаме поръчките чрез Еконт Експрес!
 • Куриерската услуга е за Ваша сметка!.
 • Можете да изчислите стойността на куриерската услуга чрез калкулатора на Еконт!.

  Стойността на куриерската услуга за доставка на поръчките е за сметка на клиента!

  В законовият срок от 14 дни след получаване и плащане на стоката имате право да се откажете от нея без да посочвате причина, като ни я върнете по куриерска служба на посочения от нас адрес за Ваша сметка и изисквате наложен платеж за сумата, която сте платили за нея. За целта трябва да ни уведомите предварително, и стоката да бъде с ненарушен търговски вид. В случай, че предявите основателна рекламация /несъответствие на изпратената стока с поръчаната, дефект или друго/ - разходите за връщането на стоката са за наша сметка. Адреса за връщане на стока ще Ви потвърдим незабавно в отговор на Вашето уведомяване.

  Начина на плащане е единствено наложен платеж (ППП),.


  Максималният срок за изпълнение на поръчката Ви е до 7 работни дни. /Обикновено получавате стоката до третия работен ден, след като сте подали заявката си./

 

За поръчки на стойност до 5лв се начислява допълнителна "Такса за малка поръчка" в размер на 1.00лв.
Запазваме си правото да откажем поръчки на стойност до 5лв.

 

* * *

 

   Ако сумата за транспорт, която се изписва в количката Ви, е 0,00лв не забравяйте, че куриерската услуга се заплаща от Вас! Точната сума може да се различава според това, какво е теглото на продуктите в заявката Ви и сумата на наложеният платеж - можете да я изчислите приблизително с помощта на техният калкулатор. Отправната точка е гр. В.Търново.*

 

 

 

 

 

Доставка & Плащане и Поверителност & Лични данни са част от общите Условия за ползване на магазина.

 

* Калкулаторът на Еконт Експрес и формата за справка за техни офиси се намират на страницата Доставка & Плащане

 

>>---------X-X-X---------<<

 

Поверителност & Лични данни и Доставка & Плащане са неделима част от общите Условия за ползване на сайта.

С акта на създаване на Регистрация в магазина ни се съгласявате с настоящите Условия!

Подарък картина от моя снимка


Разглеждали ли сте ...

Поръчай картина по твоя снимка

Полезно & Интересно

Промоции  [още]

435.00лв  391.50лв
Промоция: 10% отстъпка
55.51лв  51.00лв
Промоция: 8% отстъпка
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, косопад. Продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: ЖенШен, Саменто, Супермагнезий, семе от метла. Козметика против стрии, целулит поръчайте заедно с зелен чай и етерични масла. Презервативи на ниски цени - от OneTouch до Durex и Виталис, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 44.192.65.228
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame