интернет магазин
VitaSleep

Реклама

Шипково масло против бръчки

Реклами

Крем Биограция

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 
 

Поръчка с Еконт

 

Условия за ползване

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

Важна информация, с която декларирате, че сте се запознали и съгласили:

 

    Магазина е с територия на действие селищата в Р България, до които куриерските служби Еконт

или Спиди извършват доставки

 

 •     Начини за плащане на поръчките:
 • наложен платеж на куриера;
 • онлайн разплащане чрез ePay.bg!
 •     При наложен платеж:
  1. при доставяне на стоката, Вие заплащате сумата на продуктите в заявката Ви плюс стойността на куриерската услуга.
 •     При онлайн разплащане:
  1. Стойността на куриерската услуга се начислява към стойността на поръчката и заплащате онлайн и двете. При доставката на стоката не заплащате нищо.
 • Възможни са комбинации при избора на начина на заплащане на поръчката и на куриерската услуга:
  1. например заплащате онлайн само стойността на поръчката, сами заплащате куриерската услуга на куриера.
 • При неправилно избрана опция за стойността на доставката (селище с или без офис на Еконт) или при по-големи разминавания между начислената сума за куриерска услуга от системата на магазина, имаме правото да коригираме начислената стойност на куриерската услуга.

    Направили сме необходимото да ви предоставим информация за стоките, които продаваме, приложили сме връзки с интернет страниците на производителите или вносителите на стоките. Стоки, за които няма въведена допълнителна информация /снимка или текст/ да не се считат за предложени за продажба, при поръчка на такава стока приемаме, че клиентът е запознат с нея. Ние не можем, и не поемаме отговорност за информацията подадена за продуктите - тя е изцяло основана на подадената от призводителя!

    Поръчката на стока чрез системата на интернет магазина, е декларирано желание от Ваша страна да ви изпратим определена стока на посочения от Вас адрес, с цел да я закупите. Неоснователен отказ да приемете поръчката ще доведе до неоправдани разходи за нас, които ще потърсим от Вас по законовият ред.

    Всички обявени цени са крайните които заплащате (с включен ДДС).

    При потвърждаване на поръчка в системата на магазина трябва задължително да получите потвърждаващ e-mail. При липса на такъв е възможно заявката да не е приета, да нямаме информация за нея и съответно да не я изпълним. Моля четете внимателно информацията по време на създаване и след потвърждаване на поръчката!

 •     Вие давате съгласието си да се свързваме с Вас (единствено във връзка с изпълнението на поръчката) чрез посочените от Вас начини - адрес на електронна поща и телефон. След изпращане на поръчката е възможно да се свържем с Вас:
  1. за потвърждение;
  1. за да Ви уведомим за статута на поръчката Ви (приета; изпратена; приключена; изчаква плащане; платена, изпратена; отказана).
      Ако сте се записали за получаване на нашите новини: Изпращане писма рядко и не досаждаме!

    Във връзка с изпълнението на поръчката Ви са ни необходими вашето име, адрес за доставка на стоката и начин за връзка (електронна поща и телефон). Посочените данни са необходими също за създаване на "Регистрация". Допълнителна информация не ни е необходима. Личните Ви данни са защитени от Закона за защита на личните данни. Ние използваме информацията подадена от Вас единствено с цел реализирането на доставката. По всяко време можете да поискате заличаване на профила Ви. Чрез посочване на начина за връзка с вас Вие се съгласявате да го използваме единствено по въпроси свързани с дадената поръчка или за да Ви уведомим за предоставена вид отстъпка за пазаруване. При абониране за нашите новини, давате съгласието си единствено да получавате електронни писма във връзка с регистрацията Ви в магазина. Никаква информация, разменена по време на комуникацията между нас и Вас не може да бъде използвана за други цели, освен посочените.

    Използваме рекламни фирми, които са трети страни, за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

    В срок от 7 дни след получаване и плащане на стоката имате право да се откажете от нея без да посочвате причина, като ни я върнете по куриерска служба на посочения от нас адрес за ваша сметка и изисквате наложен платеж за сумата, която сте платили за нея. За целта трябва да ни уведомите предварително, и стоката да бъде с ненарушен търговски вид. Адреса за връщане на стока ще ви потвърдим незабавно в отговор на вашето уведомяване.

    Търговец и доставчик е фирма Девена ЕООД ID104683690 с адрес гр. В.Търново, ул. „С. Велики" 6, за контакти: bgdrogeria@abv.bg.

    Приемаме, че при посещението си в интернет магазина няма по никакъв начин да го използвате по злонамерен начин, причинявайки вреда на нас или трети лица. Не поемаме никаква отговорност за вреди, нанесени на Вас или трети лица вследствие от посещението Ви в интернет магазина. Информация, разменена в резултат на комуникацията между нас и клиента, не може да се използва във вреда на нито един от двамата, или трети лица. Считаме, че сте запознати с пълната информация за продукта, който поръчвате. Изрично подчертаваме, че информацията за стоките е изцяло предоставена от производителите или вносителите им. Използваме материали от сайтове на производители /дистрибутори/ единствено с цел представяне на продуктите им и осъществяване на връзка с техните интернет страници - /авторските права на тези материали са съответно тяхна собственост/. Не поемаме отговорност при злонамерени вмешателства в съдържанието на този сайт или за технически грешки.

 

За поръчки до 5лв се начислява допълнителна "Такса за малка поръчка" в размер на 1.00лв.
Запазваме си правото да откажем поръчки на стойност до 5лв.
Възможно е да сме включили изискване за минимална стойност на поръчката: 5лв!

 

За доставката на поръчка от магазина и при плащане с наложен платеж ползвате 6% отстъпка от цената на куриерската услуга на Еконт Експрес!

 

 

Доставка & Плащане и Поверителност & Лични данни са част от общите Условия за ползване на магазина.

 

 

Някой права запазени! Копирането на текстов и снимков материал за продуктите е забранено!

 

 

>>---------X-X-X---------<<

 

 

 

ДОСТАВКА & ПЛАЩАНЕ

Магазинът е с територия на действие селищата в Р България, до които куриерските служби Еконт или Спиди извършват доставки!

 

 

 

Куриерска услуга

 


* * *

Накратко:

 •   Изпращаме поръчките чрез Еконт Експрес или Спиди!
 • По подразбиране ползваме услугите на куриерска служба Еконт.
 • Ако желаете да получите поръчката си чрез Спиди - впишете това в коментарите на самата поръчка.

  Стойността на куриерската услуга за доставка на поръчките е за сметка на клиента!

  В законовият срок от 7 дни след получаване и плащане на стоката имате право да се откажете от нея без да посочвате причина, като ни я върнете по куриерска служба на посочения от нас адрес за Ваша сметка и изисквате наложен платеж за сумата, която сте платили за нея. За целта трябва да ни уведомите предварително, и стоката да бъде с ненарушен търговски вид. В случай, че предявите основателна рекламация /несъответствие на изпратената стока с поръчаната, дефект или друго/ - разходите за връщането на стоката са за наша сметка. Адреса за връщане на стока ще Ви потвърдим незабавно в отговор на Вашето уведомяване.

  Независимо от начина на плащане, документа, който получавате заедно със стоката по подразбиране винаги е касов бон.
  Ако желаете фактура за поръчката - уведомете ни за това в свободен текст в коментарите по поръчката. Издаваните от нас фактури са опростени!

   Максималният срок за изпълнение на поръчката Ви е до 7 работни дни. /Обикновено получавате стоката до третия работен ден, след като сте подали заявката си./

 

За поръчки на стойност до 5лв се начислява допълнителна "Такса за малка поръчка" в размер на 1.00лв.
Запазваме си правото да откажем поръчки на стойност до 5лв.

 

* * *

Куриерска услуга
Куриерска услуга
 •   Начини за заплащане на куриерската услуга:
 • При избор заплащане на стойността на поръчката чрез наложен платеж:
  1.   *Заплащате в брой на куриера и стойността на куриерската услуга. В този случай с Еконт Експрес ползвате 6% отстъпка от стойността на куриерската услуга.
   Пример: Поръчвате стока за 20лв, и желаете да си я вземете от офис на Еконт - при вземането на поръчката, заплащате 20лв наложен платеж + около 4лв куриерска услуга.
 •   При избор стойността на поръчката да бъде платена онлайн:
  1.   * Можете да изберете да заплатите онлайн само стойността на поръчката. В този случай ще заплатите куриерската услуга в брой на куриера.
   Вариантът е подходящ ако имате договор с Еконт, желаете да получите поръчката си чрез Спиди или друго.
   Пример: Поръчвате стока за 20лв и желаете да си я вземете от офис на Еконт. Заплащате 20лв онлайн и 4лв в брой на куриера, когато си вземате поръчката.
  Куриерска услуга
  1.   * Можете да изберете да заплатите всичко онлайн. В този случай към сметката на поръчката се добавя приблизителната* стойност на куриерската услуга. Трябва да изберете коректно опцията, която отговаря на начинът за доставка, който ще се използва за Вашата поръчка:
     --> до офис,
     --> до врата в селища с офис на Еконт,
     --> до врата в селища без офис на Еконт.
   Вариантът е също подходящ, ако желаете получателят на поръчката да е друг и да не заплаща нищо.
   Пример: Поръчвате стока за 20лв и желаете да я достави куриер до адрес, в малко селище без офис на Еконт - към Крайната сума на поръчката се добавя стойността на доставката и заплащате всичко онлайн.
  Куриерска услуга

 

При доставката на поръчка от магазин БГ Дрогерия и при заплащане в брой чрез наложен платеж ползвате 6% отстъпка от цената на куриерската услуга на Еконт Експрес!

 

 

 •   Сумата за транспорт, която се изписва в общите суми на поръчката Ви:
 •   До посоченият адрес. (Вие заплащате куриерската услуга в брой на куриера!) (Стойността не е начислена тук!)
  В случаят сумата е 0.00лв - избрали сте опция да получите пратката си до Вашият адрес и да заплатите на куриера стойността на поръчката чрез наложен платеж, плюс стойността на куриерската услуга.
  Ако желаете да изчислите стойността на куриерската услуга, ползвайте Калкулатора по-долу.*
 •   До офис на Еконт. (Вие заплащате куриерската услуга в брой в офиса!) Моля в Бележки уточнете до кой офис на Еконт. (Стойността не е начислена тук!)
  В случаят сумата е 0.00лв - избрали сте опция да вземете пратката си от офис на Еконт и там да заплатите стойността на поръчката чрез наложен платеж, плюс стойността на куриерската услуга.
  Ако желаете да изчислите стойността на куриерската услуга, ползвайте Калкулатора по-долу.*
 •   До офис на Еконт (При плащане на всичко онлайн) (x.xx кг) (До офис)
  В случаят към стойността на поръчката Ви се добавя сума, изчислена според теглото на пратката и за доставка до офис на Еконт. Избрали сте опция да ни заплатите онлайн стойността на поръчката плюс куриерските разходи, а Вие само да вземете пратката си от офис на Еконт.
 •   До адрес в селище С офис на Еконт (При плащане на всичко онлайн) (x.xx кг) (До адрес)
  В случаят към стойността на поръчката Ви се добавя сума, изчислена според теглото на пратката и за доставка до адрес в селище, в което има офис на Еконт (тъй като тарифата на куриерската фирма е различна за селища с и без техен офис). Избрали сте опция да ни заплатите онлайн стойността на поръчката плюс куриерските разходи, а Вие само да приемете пратката си от куриера на Еконт.
 •   До адрес в селище БЕЗ офис на Еконт (При плащане на всичко онлайн) (x.xx кг) (До адрес)
  В случаят към стойността на поръчката Ви се добавя сума, изчислена според теглото на пратката и за доставка до адрес в селище, в което няма офис на Еконт (тъй като тарифата на куриерската фирма е различна за селища с и без техен офис). Избрали сте опция да ни заплатите онлайн стойността на поръчката плюс куриерските разходи, а Вие само да приемете пратката си от куриера на Еконт.

 •   * Стойността на куриерската услуга зависи от много фактори и е възможно разминаване между начислената стойност за нея към сметката на поръчката Ви. Тъй като обикновено, ако има разминавания, те са минимални, за окончателна цена за доставка се приема начислената от магазина. При по-големи разминавания си запазваме правото след като уточним точната сума на куриерската услуга, да се свържем с Вас за да коригираме начислената стойност.

 

 

 

   Ако сумата за транспорт, която се изписва в количката Ви, е 0,00лв не забравяйте, че куриерската услуга се заплаща от Вас! Точната сума може да се различава според това, какво е теглото на продуктите в заявката Ви и сумата на наложеният платеж - можете да я изчислите приблизително с помощта на техният калкулатор. Отправната точка е гр. В.Търново.*

 

 

 

 

 

Доставка & Плащане и Поверителност & Лични данни са част от общите Условия за ползване на магазина.

 

* Калкулаторът на Еконт Експрес и формата за справка за техни офиси се намират на страницата Доставка & Плащане

 

>>---------X-X-X---------<<

 

 

 

Поверителност & Лични данни

 

 

 • Вашите лични данни, предоставени чрез Регистрацията Ви, включват Име, Телефон за връзка, Адрес за получаване на поръчките, Адрес на електронна поща, Рожденна дата.
 • Всички Ваши данни са защитени съобразно действащото законодателство.
 • Чрез Регистрация на страницата, Вие давате съгласието си да се свързваме с Вас чрез посочените от Вас начини - адрес на електронна поща и телефон, във връзка с изпълнението на поръчките Ви и/или предоставянето Ви на някакъв вид отстъпка. След подаване на поръчката е възможно да се свържем с Вас: за потвърждение; за да Ви уведомим за статуса на поръчката Ви, за уточняване на поръчката Ви.
 • Чрез Вашият избор за получаване на информационни съобщения давате съгласието си за получаването на същите.
 • Заличаване на Регистрацията Ви става след Ваше искане.
 • Никаква информация, разменена по време на комуникацията между нас и Вас не може да бъде използвана за други цели, освен посочените.
 • Използваме рекламни фирми, които са трети страни, за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

Поверителност & Лични данни и Доставка & Плащане са неделима част от общите Условия за ползване на сайта.

С акта на създаване на Регистрация в магазина ни се съгласявате с настоящите Условия!

Херкампури Gentianella alborosea


Разглеждали ли сте ...

Гъбен комплекс Immune Blend

Най-продавани

Балсам Златна звезда 3гр
Балсам Златна...
0.80лв  0.74лв
Промоция: 8% отстъпка

Презервативи Sure натурален
Презервативи Sure...
0.18лв  0.15лв
Промоция: 16% отстъпка

Промоции  [още]

2.74лв  2.66лв
Промоция: 3% отстъпка
18.99лв  17.86лв
Промоция: 6% отстъпка
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 34.228.42.25
Био Клеева Тинктура
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame