интернет магазин

Реклама

Ехинацея капки

Реклами

Почистващ гел без измиване за ръце

Интернет поръчка от БГДрогерия

Производители Всички произв. 

Условия на Доставката

 

ДОСТАВКА & ПЛАЩАНЕ

Магазинът е с територия на действие селищата в Р България (и до страни от ЕС, до които споменатите куриери предоставят възможност за доставка), до които куриерска служба Еконт извършва доставки!

 

Куриерска услуга

 


* * *

Накратко:

 • Изпращаме поръчките чрез Еконт Експрес!
 • Начинът за плащане е чрез наложен платеж на куриера.
 • Трайно сме изключили възможността за онлайн плащане на поръчките, единственият начин е чрез наложен платеж (пощенски паричен превод)!

  Стойността на куриерската услуга за доставка на поръчките е за сметка на клиента!

Куриерска услуга

   В законовият срок от 7 дни след получаване и плащане на стоката имате право да се откажете от нея без да посочвате причина, като ни я върнете по куриерска служба на посочения от нас адрес за Ваша сметка и изисквате наложен платеж за сумата, която сте платили за нея. За целта трябва да ни уведомите предварително, и стоката да бъде с ненарушен търговски вид. В случай, че предявите основателна рекламация /несъответствие на изпратената стока с поръчаната, дефект или друго/ - разходите за връщането на стоката са за наша сметка. Адреса за връщане на стока ще Ви потвърдим незабавно в отговор на Вашето уведомяване.

   При некоректност (непотърсена или отказана безпричинно пратка или друго), загубите за куриерски услуги си търсим по законно установеният ред.

   

   Максималният срок за изпълнение на поръчката Ви е до 7 работни дни. (Обикновено получавате стоката до третия работен ден, след като сте подали заявката си.)

 

За поръчки на стойност до 5лв се начислява допълнителна "Такса за малка поръчка" в размер на 1.00лв.
Запазваме си правото да откажем поръчки на стойност до 5лв.

 

* * *

Подробно:

Куриерска услуга

          Начини за заплащане на куриерската услуга:

 • При избор заплащане на стойността на поръчката чрез наложен платеж:
  1.   *Заплащате в брой на куриера и стойността на куриерската услуга. В този случай с Еконт Експрес ползвате 9% отстъпка от стойността на куриерската услуга.
   Пример: Поръчвате стока за 20лв, и желаете да си я вземете от офис на Еконт - при вземането на поръчката, заплащате 20лв наложен платеж + около 5лв куриерска услуга.
   Куриерска услуга
 •   При избор стойността на поръчката да бъде платена онлайн (тази възможност в момента не е активна!):
  1.   * Можете да изберете да заплатите онлайн само стойността на поръчката. В този случай ще заплатите куриерската услуга в брой на куриера.
   Вариантът е подходящ ако имате договор с Еконт, желаете да получите поръчката си чрез Спиди или друго.
   Пример: Поръчвате стока за 20лв и желаете да си я вземете от офис на Еконт. Заплащате 20лв онлайн и около 5лв в брой на куриера, когато си вземате поръчката.
   Куриерска услуга
  2.   * Можете да изберете да заплатите всичко онлайн. В този случай към сметката на поръчката се добавя приблизителната* стойност на куриерската услуга. Трябва да изберете коректно опцията, която отговаря на начинът за доставка, който ще се използва за Вашата поръчка:
     --> до офис,
     --> до врата в селища с офис на Еконт,
     --> до врата в селища без офис на Еконт.
   Вариантът е също подходящ, ако желаете получателят на поръчката да е друг и да не заплаща нищо.
   Пример: Поръчвате стока за 20лв и желаете да я достави куриер до адрес, в малко селище без офис на Еконт - към Крайната сума на поръчката се добавя стойността на доставката и заплащате всичко онлайн.
   Куриерска услуга

 

При доставката на поръчка от магазин БГ Дрогерия и при заплащане в брой чрез наложен платеж ползвате 9% отстъпка от цената на куриерската услуга на Еконт Експрес!

 

 

            Сумата за транспорт, която се изписва в общите суми на поръчката Ви:

 •   До посоченият адрес. (Вие заплащате куриерската услуга в брой на куриера!) (Стойността не е начислена тук!)
  В случаят сумата е 0.00лв - избрали сте опция да получите пратката си до Вашият адрес и да заплатите на куриера стойността на поръчката чрез наложен платеж, плюс стойността на куриерската услуга.
  Ако желаете да изчислите стойността на куриерската услуга, ползвайте Калкулатора по-долу.
 •   До офис на Еконт. (Вие заплащате куриерската услуга в брой в офиса!) Моля в Бележки уточнете до кой офис на Еконт. (Стойността не е начислена тук!)
  В случаят сумата е 0.00лв - избрали сте опция да вземете пратката си от офис на Еконт и там да заплатите стойността на поръчката чрез наложен платеж, плюс стойността на куриерската услуга.
  Ако желаете да изчислите стойността на куриерската услуга, ползвайте Калкулатора по-долу.
 •   До офис на Еконт (При плащане на всичко онлайн) (x.xx кг) (До офис)
  В случаят към стойността на поръчката Ви се добавя сума, изчислена според теглото на пратката и за доставка до офис на Еконт. Избрали сте опция да ни заплатите онлайн стойността на поръчката плюс куриерските разходи, а Вие само да вземете пратката си от офис на Еконт.
 •   До адрес в селище С офис на Еконт (При плащане на всичко онлайн) (x.xx кг) (До адрес)
  В случаят към стойността на поръчката Ви се добавя сума, изчислена според теглото на пратката и за доставка до адрес в селище, в което има офис на Еконт (тъй като тарифата на куриерската фирма е различна за селища с и без техен офис). Избрали сте опция да ни заплатите онлайн стойността на поръчката плюс куриерските разходи, а Вие само да приемете пратката си от куриера на Еконт.
 •   До адрес в селище БЕЗ офис на Еконт (При плащане на всичко онлайн) (x.xx кг) (До адрес)
  В случаят към стойността на поръчката Ви се добавя сума, изчислена според теглото на пратката и за доставка до адрес в селище, в което няма офис на Еконт (тъй като тарифата на куриерската фирма е различна за селища с и без техен офис). Избрали сте опция да ни заплатите онлайн стойността на поръчката плюс куриерските разходи, а Вие само да приемете пратката си от куриера на Еконт. 

    * Стойността на куриерската услуга зависи от много фактори и е възможно разминаване между начислената стойност за нея към сметката на поръчката Ви. Тъй като обикновено, ако има разминавания, те са минимални, за окончателна цена за доставка се приема начислената от магазина. При по-големи разминавания си запазваме правото след като уточним точната сума на куриерската услуга, да се свържем с Вас за да коригираме начислената стойност.
    ! Запазваме си правото при избран начин на доставка с опция "при плащане онлайн", а избран начин за плащане "наложен платеж" да променим опцията към коректната (т.е. да намалим наложеният платеж с начислената към стойността на поръчката стойност за куриерска услуга, и да оставим куриерската услуга да бъде платена от клиента).


 

   Ако сумата за транспорт, която се изписва в количката Ви, е 0,00лв не забравяйте, че куриерската услуга се заплаща от Вас! Точната сума може да се различава според това, какво е теглото на продуктите в заявката Ви и сумата на наложеният платеж - можете да я изчислите приблизително с помощта на техният калкулатор. Отправната точка е гр. В.Търново.

 

Доставка & Плащане и Поверителност & Лични данни са част от общите Условия за ползване на магазина.

 


* * *

  Калкулатор на Еконт Експрес
За да получите по-точна сума на куриерската услуга:

 • Напишете за наложен платеж половината от сумата на поръчката Ви, тъй като ползвате отстъпка в процента, който се начислява,
 • Получената сума намалете с 9% (умножете по 0,91).

Примерна цена за доставка:
До София (или друг голям град), наложен платеж 30лв, тегло до 1кг, до врата: около 6,69лв. До офис (като Пощенска пратка): около 5,16лв с SMS.

 


* * *

  Информация за офиси на Еконт Експрес

Котешки Нокът Вилкакора


Разглеждали ли сте ...

Гъбен комплекс Immune Blend

Най-продавани

Метла метлено семе цена 3.13 - 500гр
Метла метлено семе...
3.30лв  3.13лв
Промоция: 5% отстъпка

Промоции  [още]

13.64лв  13.20лв
Промоция: 3% отстъпка
7.03лв  6.68лв
Промоция: 5% отстъпка
Онлайн магазин БГ Дрогерия: поръчка за хранителни добавки, билки, козметика: за отслабване, акне, бръчки. Предлагаме продукти на Аюрведа, Хималая, ТНТ: Жен Шен, Нони, Саменто, Супермагнезий. Козметика против стрии, целулит можете да комбинирате със зелен чай и етерични масла. Голям избор презервативи на много добри цени - от OneTouch до Durex, Виталис, Спортекс, афродизиаци.
Магазинът не е онлайн аптека - предлагат се само хранителни добавки. Винаги има стоки на промоционална цена и отстъпка.
Вашият IP адрес е: 18.232.38.214
Вилкакора на промоционална цена
Content

Бъдете крачка напред
с протеини Биогейм!

BIOGAME
Най-яките български фитнес продукти!Яки мускули с протеини Biogame